Zo, er is alweer een nieuw weekje aangebroken…. Tijd voor een nieuw blogje dus (Ben ik niet braaf, ik houd het weer goed vol).

Zoals gezegd had ik vrijdag en zaterdag dus lekker vrij. Vrijdagochtend ben ik eerst even boodschappen doen en ben toen lekker achter de pc ingekropen. Althans lekker… Zoals ik al een paar logjes terug schreef zit ik nu met de pc aan de eettafel. Nu zijn mijn eetkamerstoelen nogal hard en na een tijdje computeren kreeg ik toch langzaam last van een houten kont. Dus even op internet snuffelen en zag ik dat ze bij de Kwantum een mooie bureaustoel in de aanbieding hebben. Nu is dat maar 5 minuutjes rijden en ca. 20 minuten later stond Sereentje dus al een stoel in elkaar te bouwen… Ik zit nu prinsheerlijk lekker achterover in zachte stoel, het was weer een topaankoop. En dit is hem geworden:

Zaterdag ben ik inderdaad naar de verjaardag van Giusy geweest en hebben we met de groep meteen de film van Sicilië gekeken. Leuk om weer terug te zien!!!! Binnenkort, als de film helemaal goed is gemonteerd, krijg ik zelf ook een exemplaar. Altijd leuk om eens te laten zien aan vrienden.

Gisteren was het dan alweer zondag (Die weekenden vlíegen echt voorbij!!!) en had ik de middagdienst. Althans, dat dacht ik. Ware het niet dat er rond 20:45 uur nog een zaakje om de hoek kwam kijken waardoor we met een hele groep mochten overwerken. Pffff, ik was pas na 3 uur thuis…. Vandaag had ik dagdienst, maar vanwege de rusturen hoef ik pas om 11:30 uur daar te zijn, dus ik heb nog heel even…

Ik ga me omkleden en even naar de winkel racen….
Fijne maandag!!!

P.S. Oh ja, ik vind toch dat ik nog even moet vermelden dat ik gisteren al de 3 weken had bereikt met het stoppen met roken!!! 😀