De kogel is door de kerk. Vanaf maandag begin ik weer met Sonja.

Ik heb gisteren te horen gekregen dat ik waarschijnlijk in januari terug ga naar school en een vervolgopleiding mag gaan doen. Hier hoort uiteraard ook sporten bij en ik wil wel met een fatsoenlijk gewicht en een fatsoenlijke conditie eraan beginnen.

Buiten dat, zit ik nog steeds niet echt lekker in mijn vel en denk ik dat ik me bij een lager gewicht gewoon iets prettiger zal voelen…

Ik ben de laatste dagen al een beetje aan het opletten omdat ik wel het voornemen had om maandag weer te gaan beginnen. Vanochtend was de weegschaal dan ook heel erg vriendelijk voor me, ik zat onder de 70 kg!!!

Ik heb hier nog nooit mijn gewicht neergeplant, maar deze keer zet ik het erbij en wil ik het als een extra stimulans gaan gebruiken.

Vandaag dus 69,5 kg. Volgende week maandag zal ik de eerste resultaten na een week Sonja hier weer neerplanten. Ik wil proberen om rond de 60 kg uit te gaan komen, ik ben per slot van rekening maar 1,60 m.
Het eerste streven ligt bij een gewicht van 65 kg.

Ik ben in mei dit jaar begonnen met een gewicht van 83,6 kg, ben er dus al 14,1 kwijt. Als ik dat kan, kan ik de volgende 9,5 kg ook!!!

Alle stimulansen zijn van harte welkom!!!!