Ik ben niet de enige die het opvalt… Ik had al nooit zo heel veel reacties, maar de laatste tijd is het wel heel erg weinig!!! Ik zie vaak genoeg dat er 6 of 7 lezertjes tegelijk op mijn site zijn, maar een berichtje achterlaten ho maar!!! Ik wil jullie nu dan ook vriendelijk willen verzoeken om allemaal eens even iets achter te laten zodat ik echt kan zien wie hier allemaal meeleest. Ook wel eens leuk om te weten…

Maar eens even beginnen met wat ik de afgelopen dagen allemaal heb gedaan.

Ik had dit weekend lekker vrij en had me laten invallen dat ik eigenlijk wel nieuwe sneakertjes wilde hebben. Dus zaterdag vroeg opgestaan en Heerlen ingedoken. Ik winkel het liefste in mijn eentje. Ben niet iemand die bij ieder rek alles wil bekijken en passen. In mijn uppie kan ik lekker door de winkel “vliegen” zonder dat ik op iemand hoef te wachten. Het heeft een tijdje geduurd, maar bij Pro Sport kwam ik een superleuke schoen tegen. Even gepast en tot de conclusie gekomen dat ik ze wel erg stoer en grappig vond. Meteen maar aangehouden!!! Het zijn deze Puma’s geworden:

Zondag stond de verjaardag van de kleine van een vriendin op de planning. Begon om een uurtje of 2 en gezellig de hele middag met vrienden zitten kleppen. Twee van onze vrienden gaan binnenkort trouwen en zij hebben mij gevraagd om de muziek voor het huwelijk in de kerk en het gemeentehuis te regelen. Heb een lijstje van hen gekregen met de gewenste nummers en ik ben op zoek gegaan de nummers. Tja, ondanks dat ik bijna 15000 nummers in mijn iTunes heb staan, had ik niet alle nummers voor ze. Dus flink op zoek gegaan en dankzij Gerard heb ik de lijst nu compleet.

Door het zoeken naar de nummers ben ik weer aan het zoeken geslagen naar nieuwe muziek en heb vandaag eens een flink aantal nieuwe CD’s binnengehaald. Ik probeer altijd om de 1e 20 albums van de Album Top 100 compleet te krijgen. Ik kreeg echter ook nog een andere leuke tip voor De Zwarte Lijst van Radio 6. Heerlijke Soul, Jazz en Reggae muziek in perfecte geluidskwaliteit. Iemand is zo vriendelijk geweest om de top 100 even op FTD te gooien. Uiteraard wil ik jullie de link naar de NZB niet onthouden, zodat jullie hem zelf ook even kunnen downloaden.

Nu ben ik wel benieuwd naar welke muziek jullie zoal luisteren en een echte aanrader vinden… Mijn muzieksmaak kunnen jullie terugvinden op mijn Last.FM.

En dan Hyves… Eigenlijk deed ik er geen bal meer mee. Mijn fotootjes kwamen er nog aan, maar ik had mijn www’s vanaf Twitter inmiddels al stopgezet. Ik kreeg alleen nog maar onzinmailtjes binnen en meestal ook nog in veelvoud. Vandaar dat ik vandaag heb besloten om mijn account hier te verwijderen. Zoals de site aangeeft gebeurt dit meestal ’s nachts en als het goed is, is mijn account morgenochtend dus verdwenen. De meesten weten inmiddels echt wel dat ik een eigen site heb en hier kunnen ze alles lezen en zien wat ze willen weten…

Ik ga nog even verder met het luisteren en zoeken naar nieuwe muziekjes…

Hele fijne woensdag!!!