Als ik nachtdiensten heb, heb ik altijd het gevoel dat in een aantal dagen “niet leef”. Je rent alleen maar ’s nachts rond en overdag lig je in bed. Ik heb dan totaal geen besef van welke dag het is en wat er speelt in de wereld. Buiten dat vind ik nachtdienst wel heel leuk. Er gebeurt altijd wel iets interessants en uiteraard levert het ook wat extra centjes op.

Maar nu? Vakantie!!! Heerlijk even lekker een weekje niks…

Ik ben gisteren begonnen door vroeg op te staan en samen met mijn tante een bezoekje te brengen aan de Makado, een overdekt winkelcentrum hier in de buurt. Het viel met de emmer uit de hemel, dus lekker winkelen in de stad was er even niet bij.
Ik had deze week in een krantje een paar leuke bootschoentjes zien staan en wilde die even gaan halen… En ach, dan zie je nog een paar leuke en dan neem je die ook maar even mee…

Ik ging in eerste instantie voor de rechtse, maar vond die linkse ook zo leuk dat ik geen keuze kon maken. Nu dus lekker twee paar waar ik deze zomer lekker op (op zijn Limburgs) “rond kan trampelen”…

Ik heb de rest van de week al aardig volgeboekt met alleen maar leuke dingen…
Morgen beginnen we uiteraard met het vieren van Koninginnedag. Donderdag, Hemelvaartsdag, denk ik dat de Braderie in het Hoensbroekse ga bekijken en vrijdag ga ik op bezoek bij een collega in het noorden van het land.
Ik heb hem een hele tijd geleden via een forum leren kennen en na al heel lang msn’en gaan we elkaar nu eindelijk in het echt ontmoeten. Leuk dat je via internet zo’n goeie contacten kunt leggen!!!

Vanavond ga ik met mijn ploeg van het werk uit eten bij het Rembrandthuis in Brunssum. Iedere maand sparen we per persoon € 2,50 waar we dan uiteindelijk met zijn allen iets leuks van gaan doen. Deze keer dus lekker uit eten.

Het zonnetje is hier gelukkig weer een beetje tevoorschijn aan het komen. Nu heel hard duimen dat het de rest van de week ook zo blijft!!!!

Fijne dinsdag!!!