Gisteren was het dan eindelijk zo ver.. Na heel lang wikken en wegen heb ik het eindelijk aangedurfd om een nieuwe piercing te laten zetten. Ik heb een tepelpiercing altijd ontzettend gaaf gevonden, maar ik vond mezelf en te zwaar ervoor en ik durfde het voor geen meter, bang voor de pijn.

Vorige week kwamen piercings tijdens een avondje uit weer eens ter sprake en ik begon toch weer te twijfelen of ik het heel misschien niet toch wel zou durven. Wil het toeval dat ik de dag erna, Jan, de man van Wild Side tegen kwam. En jawel, er is iets nieuws, we hebben een 100% verdoving!!!

Ik vond dat ik voor het voor het bereiken van de 15 kg wel een cadeautje had verdiend. Maandag dus de stoute schoenen aangetrokken en gebeld voor een afspraak. Ik kon meteen gisteravond om 20:15 uur al terecht. Poeh, ik heb er toch even slecht van geslapen, de zenuwen gierden door mijn lijf.

Omdat ik van mezelf weet dat ik nog wel eens van mijn stokje zou kunnen gaan, voor de zekerheid versterking meegenomen in de vorm van Nicole die en mooi mijn handje vast zou kunnen houden, tegen me aan kon blijven kletsen en in geval van flauwvallen ook fijn naar huis zou kunnen rijden.
Om 20:15 uur dus netjes op tijd in de studio. Hier was het echter zo druk dat ik nog een tijdje moest wachten en van de zenuwen al bijna naar buiten was gerend. Uiteindelijk mocht ik dus om 20:40 uur naar binnen.

Nou, het meest pijnlijke was eigenlijk de verdoving. Hier wordt een verdovende vloeistof onder hoge druk naar je huid ingeschoten. Het is zonder naald, zal dus wel gewoon door de huid geperst worden.
Na de verdoving voel je wel dat ze aan je aan het friemelen zijn, maar daar houdt het dan ook eigenlijk mee op. Enkele minuten laten was ik voorzien van een staafje en was alles waar ik zoveel zenuwen voor gehad had alweer helemaal voorbij.

Inmiddels zijn we al een dag verder. Ik heb prima geslapen en werd gewoon op mijn buik wakker. Dat geeft dus gelukkig ook geen problemen omdat ik bang was dat ik wel pijn zou hebben. Tuurlijk, het is niet helemaal gevoelloos, het prikt een beetje, maar ik ben helemaal trots op mijn nieuwe piercing!!!!

Hahaha, gisteren wilde op Hyves iedereen een foto zien. Ik ben natuurlijk niet helemaal van Lotje getikt en ga dus echt geen foto ervan aan de hele wereld laten zien.
Roy zag er echter wel de humor van in en stelde voor om een foto van zijn piercing te maken en die online te gooien. Een beetje in “model” geduwd en daar ging de foto. Hahaha, binnen enkele minuten had ik al de eerste reacties, hoewel Ellis wel een beetje twijfelde (Nee, ik heb inderdaad GEEN borsthaar)…
Dus mensen, de foto is niet van mij, ik heb ook een recht staafje, maar je krijgt er wel mooi een beetje een idee bij…