Zo, voor mijn doen een wel heel vroeg logje vandaag. Nog even snel voor ik ga werken, anders komt er niks meer van.
Gisteren ben ik eigenlijk de hele middag bezig geweest om mijn site een nieuwe lay-out te geven. Is bij WordPress eigenlijk niet veel werk, maar ik wil alles in het Nederlands hebben staan. (Voor de mensen die deze blog op Hyves lezen… Kijk even op www.serenacloos.nl, dan zie je wat ik bedoel.)

Gisteravond was echt supergezellig. We hadden elkaar dus blijkbaar al meer dan 2 jaar niet meer gezien. Wel vaker gesproken op msn en zo, maar niet meer in “real life”. En geloof me, na zo’n lange tijd heb je even nodig om de roddels weer allemaal op peil te brengen! Moeten we zeker vaker doen…

Toen ik gisteren thuis kwam nog “heel even” achter de pc gekropen en hier zag ik dat ik een berichtje had van Radjetoe. Zij is bezig met een eigen domein en wilde ook een WordPress blog. Het lukte niet helemaal zoals zij dat wilde en dus heb ik “even” geholpen. Hihihihi… toen ik hiermee bezig was zag ik dat mijn eigen WordPress ook wel erg achter lag en heb deze ook even helemaal geupdate naar 2.3.3. Tja, en dan is het 01:30 uur en blijkt dat je nog véél meer kunt ineens omdat je allemaal nieuwe opties hebt. Het kan dus zijn dat het nog niet helemaal klopt op de site met de vertalingen en zo, maar ik ben er dus mee bezig!!!!

Zo, dadelijk de dagdienst en als ik straks thuis kom snel even eten en dan mag ik weer door naar de Italiaanse les. Tja, en daarna is de avond al snel om. Morgen nog een middagdienst en dan heb ik weer lekker 3 dagen vrij. Ik hoop dat het zo zonnig blijft als de afgelopen week!!!