Na alweer een hele tijd tegen een oude iPhone en wat koffievlekken in de header van mijn site aan te hebben gekeken, vond ik het weer tijd worden voor een nieuwe lay-out. Eergisteren en gisteren en dus een beetje geknutseld en zie hier het resultaat.

Deze keer lekker strak en ik heb de site meteen voorzien van wat extra pagina’s. Bij About kun je nu onder andere lezen hoe de site is ontstaan en welke plugins ik allemaal geïnstalleerd heb (Een ideetje dat ik overigens van Saskia gepikt heb). Hoe vaak zie je niet iets leuks bij iemand op de site en eigenlijk wil je wel graag weten welke plugin hiervoor gebruikt is? Op deze manier kun je het gewoon zelf even opzoeken.

Dan heb ik verder nog een klein verzoekje aan jullie. Zouden jullie je svp, als je dat nog niet gedaan hebt, aan wilden melden op Gravatar? Als je hier je e-mailadres aan een afbeelding koppelt, verschijnt deze automatisch bij je reacties onder mijn blogs. Gravatar is een wereldwijd iets en je zult het dus op heel veel sites tegenkomen. Buiten alleen een afbeelding kun je ook links naar je sociale media en websites instellen. Als je nu even met je muis op zo’n foto blijft staan kun je meteen doorklikken naar het profiel van een persoon. Al die gegevens zijn natuurlijk niet verplicht, maar een foto is wel erg leuk.

Bovendien heb ik de Links voorzien van een flinke update. Sta je hier nog niet bij en wil je ook graag vermeld worden? Laat dan even een reactie achter op deze blog!!!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne maandag!!!