Het was een heerlijk weekend, gewoon een weekend waarin niets moest en alles mocht.

Zaterdagmiddag ben ik naar de zaak van mijn ouders gegaan. Ik mocht namelijk van hen een nieuwe jas uitzoeken. Wat vervelend!!! 🙂
Ik deed twee weken geleden mijn winterjas van vorig jaar aan en die kon ik letterlijk op afstand dichtritsen. Zag absoluut niet meer uit omdat ik er letterlijk en verzoop en ik moest dus een nieuwe hebben.
Dus samen met Sjannie het winkelcentrum ingedoken en bij de tweede winkel slaagden we al. Een lekker warme en beetje stoerdere jas…

Mijn nieuwe jas!!!

Eigenlijk hebben we de hele middag een beetje door het winkelcentrum gestruind en nog gezellig met zijn tweetjes een beetje geshopt.

Nadat de zaak werd gesloten ben ik nog even mee naar mijn ouders gegaan. Mijn broertje kwam ook nog met zijn vriendin en de kinderen en we hebben nog even gezellig zitten kletsen.
De jongste van mijn broertje moest nog eten en werd dus al in de kinderstoel geparkeerd. Tja, en als “tante” Serena dan de camera (gsm) tevoorschijn tovert moet je natuurlijk even gek doen.

Enrique heeft honger!!!

Ik kon helaas niet lang blijven, want ik had collega’s beloofd dat ik ’s avonds op zou komen passen op hun kleine meisje. Het was de eerste keer dat ze echt samen weg gingen en de kleine achterlieten. Ik voelde me dus best wel vereerd dat ik de eerste keer op mocht passen. De kleine Seïra had het volgens mij ook in de gaten, want de voordeur was nog niet dicht of de kleine mup zette het al op een brullen. Na haar eventjes gesust te hebben heb ik lekker naast me op het kussen gelegd en is ze in slaap gevallen.

En na even huilen slaapt ze als een roosje...

Omdat het inmiddels toch al 20.20 uur was heb ik haar opgepakt en naar boven gebracht om haar in haar bedje te leggen. Nou, daar was mevrouw het toch niet helemaal mee eens en zette het weer op een brullen. Ik heb heel veel moeite moeten doen om haar niet weer op te pakken, maar na een beetje miemelen is ze om 20.45 uur in slaap gevallen. Ik ben na een uurtje nog eens even gaan kijken en de kleine lag heerlijk te tukken…
Papa en mama hadden een leuke avond gehad, dus de missie was geslaagd.

Gisteren had ik afgesproken om bij mijn ouders te gaan eten (wat rot, alweer niet zelf koken…) en ben ik ’s middags al op tijd naar hen toe gegaan. Ik heb eerst nog een poosje zitten knutselen. Pap had een modelbouw luchtballon besteld (die waar Steve Fosset de wereld mee rond is gegaan) en ik mocht die in elkaar zetten. Jeetje, wat een priegelwerk!!! Maar goed, hij staat in elkaar. Binnenkort schilderen en bestickeren, als ik eraan denk zal ik er dan eventjes een foto van maken.

Toen Sjannie ging koken bedacht ik dat het buiten toch wel mooi weer was en ben ik lekker met Terry gaan wandelen.

Heerlijk weer om even met Terry te wandelen.

Bij ons in het dorp is een hele grote vijver waar je heerlijk langs kunt wandelen en ik heb echt even genoten. Ik was al bijna de tijd vergeten, zo liep ik in gedachten. Na een dik half uur weer rechtsomkeert gemaakt en thuis gekomen kon ik meteen lekker aanschuiven.
Na het eten nog even Life & Cooking gekeken en daarna lekker naar huis gegaan. Hier heb ik nog de hele avond een beetje zitten chatten met vrienden en ben redelijk op tijd naar bed gegaan.

Vanochtend was weer weegdag en ik stond compleet te stuiteren op de weegschaal. Ik was deze week maar liefst 1,9 kg afgevallen. Mijn eerste streef is dus weer binnen. Ik ben sinds ik weer ben begonnen met lijnen 5 kg afgevallen. Ik was door zelf even op te letten al 2 kg kwijt en nu met Sonja dus 3,2 kg in 3 weken… Ik woog vanochtend 65,6 kg, ben nu precies 18 kg kwijt, ben weer helemaal happy!!!

Vanavond gaan Nicole en ik nog eens een poging doen om te gaan rennen, ben benieuwd wat dat gaat worden… Dik zijn we niet meer, nu moeten we alleen nog strak worden, hahahahaha….

Ik ga weer verder hier, ik wens jullie allemaal nog een hele fijne maandag!!!!