Jaja, ik heb mezelf ook een “klein” dingetje cadeau gedaan van mijn kerstgeld. Ik was er al een tijdje over aan het dubben, maar na gisteren bij vrienden de hele avond te hebben gespeeld was ik echt overstag en heb ik vandaag een Wii gekocht.


Ik heb de zwarte gekozen omdat deze mooier bij mijn interieur past en het was ook nog eens een mooie set. Voorzien van de spellen Wii Sports en Wii Sports Resort, plus een remote controller met Wii MotionPlus en een Nunchuk.

Helemaal happy rende ik vanochtend de winkel uit en ben alles thuis gaan installeren. Ik had al spierpijn van gisteravond, maar dat mag de pret niet drukken. Het is goed voor het figuur zullen we maar zeggen.

Maar toch… Er was 1 spel dat ik eigenlijk al heel lang wil hebben. Dus eens eventjes rondgekeken en gevraagd en tot de ontdekking gekomen dat Guitar Hero 5 momenteel bij de Bart Smit in de aanbieding was. Eventjes rondbellen en bij de derde winkel had ik geluk, ze waren nog op voorraad.
Serena zou Serena niet zijn als ze dan niet meteen in de auto springt en dat ding gaat halen. Wat ik in mijn hoofd heb, heb ik nu eenmaal nog niet in mijn kont…
Dus een half uur later kwam ik zo blij als een klein kind weer thuis.

Nu heb ik toch echt even een pauze in moeten lassen, want inmiddels heb ik het gevoel dat mijn rug langzaam over breekt. Jeetje, wat is dat verslavend zeg!!!

Het wordt allemaal echter nog leuker gemaakt  door het feit dat je online kunt spelen en je vrienden middels een code toe kunt voegen. Daarom… Hebben jullie ook een Wii? Mail me dan even jullie code zodat ik jullie in de vriendenlijst kan zetten en we online tegen elkaar kunnen spelen.

Kwam ook nog een tip tegen voor Guitar Hero. Mijn doel is om dit (zie onderstaand filmpje)  ook ooit eens te kunnen spelen. Ahum… 😯

Volgende aankoop gaat een Wii Fit Balance Board en extra controller worden, maar hier ga ik eerst nog even voor sparen!!!

Hihi, ik denk dat ik mijn weekje vakantie wel om zal krijgen!!!