Ik ben weer bijgetrokken… Op Facebook had men een complete petitie opgestart om mij weer ‘terug’ te halen. Dus bij deze… Tadaa!!! Welcome to the new me!!! Past het je niet? Auf Wiedersehen!!!

En dan hetgeen waar deze blog over gaat. Ik heb twee leuke nieuwe dingen…

Anderhalve maand geleden zat ik zoals gewoonlijk weer eens op Twitter te lezen en zag ik een berichtje van Heuts langskomen. De opdracht was om hen te ‘liken’ op Facebook en hen op Twitter te volgen en het bericht te retweeten. Als je dit deed maakte je kans op een iPod touch 32 Gb.

Kleine moeite, dus een paar klikken verder was ik al klaar.
Omdat het toch al een tijdje geleden was had ik eigenlijk niet meer aan de actie gedacht. Tot gisteren… Ineens kwam er een twitterberichtje langs en kreeg ik een mailtje.

Hoppa!!! Ik had hem gewoon gewonnen!!! Ik kon kiezen of ik de iPod thuis gestuurd wilde krijgen of dat ik hem op zou halen in het filiaal. Makkelijke keuze, het filiaal ligt slechts op 5 minuten afstand. Een uurtje later was ik dan ook al de trotse eigenaresse van een gloednieuwe iPod…

Thuis meteen aangesloten en ik heb hem wel werkelijk helemaal volgestouwd. Ik heb 89 albums erop staan en nog heb ik bijna 10 Gb over, ik kan mijn lol niet op!!! Dankjewel Heuts!!! Ik kan nu heerlijk overal muziek luisteren zonder mijn iPhone te belasten. Daar spaar ik dus mooi een berg batterij mee uit.

En dan nog het laatste nieuwe iets. Het zal jullie beslist al zijn opgevallen, ik heb een nieuwe header boven aan mijn site staan. En dat allemaal dankzij Miranda. Zij is echt een wonder met Photoshop en was zo lief om deze voor mij te maken. Het enige dat ik hoefde te doen was de ‘voorwerpen’ aanleveren en haar te voorzien van commentaar op hetgeen ze al gemaakt had. Hahaha, ik kreeg gewoon 15 verschillende headers in een mapje gemikt. Ik heb haar wat aan het hoofd gezeurd over wat ik nu precies wilde en hoe ik het in gedachten had. Ik werd echt letterlijk op mijn wenken bediend.
Ik ben in ieder geval super tevreden en kan haar niet genoeg bedanken. Dus bij deze Miranda, heel erg bedankt!!!

Ik ga weer even verder met relaxen… Beetje muziek en boekjes uitzoeken en vanmiddag nog gezellig naar een verjaardag.
Ik wens jullie allemaal nog een heel fijn weekend!!!