Andere mensen gaan in de vakantie ook daadwerkelijk weg en geven hier behoorlijk wat geld aan uit. Ik vind het thuis ook fijn en heb mezelf dus maar iets cadeau gedaan waar ik nog langer plezier van kan hebben.

Gisteren was weer mijn eerste werkdag. Ik mocht echter beginnen met 3 nachtdiensten en had dus overdag nog lekker vrij. Ondanks het slechte weer toch besloten om er even tussenuit te gaan en ik ben even Heerlen ingedoken. Beetje door de stad geslenterd en bij het nieuwe Restaurant La Plaza (Aanrader!!!) een hapje gaan eten. Kennissen van mij runnen dit restaurant, dus we hebben ook even gezellig zitten kletsen.

Nu had ik mijn huidige horloge alweer een behoorlijk tijdje om mijn pols zitten en ik was eigenlijk op zoek naar een nieuw klokje. Om een beetje met de trend mee te gaan was ik op zoek naar een horloge met een witte band. En ja, toen ik door de V&D slenterde zag ik hem ineens liggen. Het klokje dat ik zeker weten moest hebben. Tja, het is voor de vierde keer een Fossil geworden. Ik heb blijkbaar een zwak voor dat merk.


In de winkel kreeg het meisje hem niet goed in het opbergdoosje, dus ik heb hem maar meteen omgedaan en mijn oude klokje in het doosje gepropt. Thuis eens even alles netjes ingesteld. Call me crazy, maar ik laat mijn horloge altijd op de seconde gelijk lopen met de satelliet. Hij is lekker groot, heerlijk… Ik hoef tenminste niet met een vergrootglas te kijken hoe laat het is en ik heb duidelijk de datum in zicht. Een van mijn belangrijkste voorwaarden voor een horloge. Ik vind hem in ieder geval wel mooi staan!!!

Cadeautje!!! Van mezelf...

Nadat ik uit Heerlen was vertrokken ben ik nog even bij mijn ouders op bezoek geweest en heb hier nog even een potje Yahtzee gespeeld. Is weer eens wat anders dan Wordfeud… ;-)

Voor de nachtdienst nog even een uurtje op de bank gehangen en inmiddels is het werkleventje dus weer begonnen. Het is rustig op het werk, dus ik heb even de tijd om dit blogje alvast klaar te zetten voor vanochtend. Als jullie dit lezen lig ik waarschijnlijk net pas in bed…