…dat ik na net twee weken mijn ‘nieuwe’  iPhone in bezit te hebben, deze alwéér op heb gestuurd middels Pro Assist. Deze keer was het een iets lastiger euvel. Ik kreeg continue een wit scherm, vermoedelijk door een los contact. Erg lastig bij een telefoon die geheel bediend wordt middels een touchscreen…

Dus gisteren na het werk meteen maar weer gebeld en anderhalf later kwamen ze het toestel ophalen. Pech, ik kreeg weer een Nokia N79 als leentoestel. Dat wordt dus weer ruim 2 weken afkicken van veel mobiel twitteren enzovoorts… Het ziet ernaar uit dat de iPhone me gewoonweg niet gegund is!!!

Vandaag heb ik lekker een dagje vrij. Heel kort ‘weekend’ voor mij, want morgen en overmorgen mag ik gewoon weer werken.

Vanmiddag staat er weer een bezoekje aan de fysiotherapeut gepland. Gelukkig gaat het inmiddels al een stuk beter. Heb vannacht voor het eerst sinds weken door kunnen slapen. Daar wordt een mens best wel fit van!!!

Vanavond ga ik samen met mijn broer en schoonzus en vrienden naar de kermis in Aken, de Öcher Bend. Altijd gezellig om eens even overheen te wandelen.

Ik krijg mijn vrije dag vandaag wel om. Ik wens jullie allemaal een hele fijne vrijdag en alvast een prettig weekend!!!