Ik heb alweer een nieuwe serie ontdekt op de Netflix!!! Ik heb pas een paar afleveringen gezien, maar ik ben nu al weg van deze serie.

The Returned

Sinds kort heeft Netflix de serie ‘The Returned’ online staan. Ik kwam hem per toeval tegen bij de aanraders. Tja, na twee afleveringen was ik al verkocht.

‘The Returned’ volgt een aantal inwoners van een klein stadje in de bergen die lijken te zijn teruggekeerd van de dood. Het stadje staat op zijn kop terwijl families worden herenigd en de levens van degene die waren achtergebleven komen voor een uitdaging te staan op emotioneel en fysiek vlak. Interpersoonlijke relaties worden onderzocht met veel interesse en diepte als vreemde verschijnselen beginnen voor te komen.

Bron: Flixfilms

Een beetje freaky, je bent in de volle overtuiging dat iemand al jaren dood is en ineens staat die persoon weer voor je neus alsof er niets gebeurd is. De persoon is geen minuut ouder geworden en heeft er zelf geen idee van dat hij of zij een aantal jaren geleden is overleden. Ga er maar aan staan…

Groetjes