Sinds kort heeft Netflix weer een nieuwe serie die het kijken meer dan waard is, Daredevil. Ik heb inmiddels de eerste 4 afleveringen gekeken en ik ben verkocht. 

Ik ben altijd al een fan geweest van Marvel films en Netflix is op dit moment druk bezig met het maken van 4 series van Marvel. Daredevil is de eerste in de rij.

Daredevil

Matt Murdock is in zijn jeugd betrokken bij een zwaar ongeval en daarbij is hij blind geworden. Hij mag dan wel niets meer zien, wel werkt hij hard aan zijn ander zintuigen. Het zorgt ervoor dat de beginnende advocaat in de nachtelijke uren Hell’s Kitchen in New York van gemene schurken probeert te ontdoen.
Uiteindelijk wacht hem de zware strijd met Kingpin.

Bron: Netflix Nederland

De serie is behoorlijk spannend en er zitten een aantal scenes in waarbij ik toch even wegkeek omdat ze redelijk expliciet in beeld werden gebracht. Inmiddels heb ik 4 afleveringen gekeken en heb er dus nog 9 te gaan. Ik ben echt benieuwd naar het verloop van de serie. Iedere aflevering heeft zijn eigen ‘zaak’, maar er loopt een andere zaak als rode draad door alle afleveringen heen.

Met het mooie weer in het vooruitzicht komen er natuurlijk ook weer lange zomeravonden aan. En wat is nu handiger dan Netflix kijken op je tablet? Gewoon lekker in een standaard op tafel zetten en vanuit je luie tuinstoel af vanaf je loungeset lekker een leuke serie kijken…

Groetjes