Vandaag niet zo heel veel te melden. Ik zit midden in de nachtdienstcyclus, dus heb tot vanmiddag 14.45 uur in mijn mandje gelegen… Ik was gisteren veel te vroeg opgestaan, 07:15 uur, dus ik heb vannacht in de auto lichtelijk zitten tollen. Was blij toen ik in bed lag!!!
Nog 3 nachtdiensten en dan heb ik heerlijk een weekje vakantie. Dit weekend (als ik nog in bed lig) wordt het geweldig weer!!! Ik hoop dat dat de rest van de week ook nog even aanhoudt, dan hebben we ook een leuke Koninginnedag en Hemelvaartsdag!!!

Deze week was ik met een vriendin even met haar kleine naar de oogarts geweest. Hier bleek dat hij wat moeite had met kijken en dat hij een brilletje nodig had. Nou, das makkelijk, mijn vader is opticien… Dus hem even met een bezoekje vereerd en samen een brilletje uitgezocht.
Gisteren kreeg ik een fotootje gemaild van Liam met zijn nieuwe bril. Ik vind hem om op te vreten!!!

Naar aanleiding van mijn verfblogje gisteren heb ik een aantal opmerkingen/vragen gekregen.
Ik zal eerst even een duidelijk fotootje van de garage hier neerplanten…

Garage is eigenlijk een heel groot woord ervoor. Ik heb mijn motor erin staan en er ligt wat rotzooi in. De garage is helaas zo smal dat als ik de auto erin zou zetten ik waarschijnlijk via de kofferbak naar buiten moest kruipen…
Sommige mensen hadden even gemist dat de garage ook op de foto stond, dus even de foto om een beter beeld te creëren. De vorige bewoonster had de “kozijnen” in een vreselijke kleur blauw geverfd en ik had nog net genoeg verf om dat alvast weg te werken. Ik denk dat ik deze week inderdaad nog een emmertje verf haal en de rest ook gewoon verf. Netjes een dakgootje onder het geheel hangen, wat plantjes aan de muur, raampjes beplakken en dan vind Sereentje het wel weer mooi geweest!!!

Alvast een heel prettig weekend gewenst!!!