Even snel een klein berichtje van mijn kant… Niet dat jullie me als vermist op gaan geven…

Ik zit momenteel midden in mijn nachtdiensten. Nu kan ik daar best wel goed tegen, alleen heb ik overdag als ik eindelijk wakker ben meestal geen zin om achter de pc te kruipen. Ik lees even mijn RSS-Feeds en meestal plof ik dan weer op de bank neer. Ik heb helaas de pech dat ik niet zo heel goed kan slapen overdag en dus meestal al erg vroeg wakker ben. Resulteert er dus in dat ik overdag maar een beetje rondlummel om op die manier toch nog een beetje rust te krijgen.

Momenteel gaat het slapen sowieso niet zo best. Zoals jullie misschien al op Twitter hebben gelezen heb ik de laatste weken ontzettend veel pijn aan mijn bovenarmen. Ik heb door een herhaalde oefening op school de spieren in beide bovenarmen overbelast en mijn rug zit een beetje op slot. Ben dus weer vrolijk de fysiotherapeut aan het bezoeken. Ik kan mijn armen niet fatsoenlijk naar achteren en omhoog bewegen, slapen is dus ook een hel… Als jullie tips hebben wat ik allemaal tegen de pijn kan doen zijn deze zeer welkom!!!

Gisteren heb ik ook de fauteuil die bij mijn nieuwe bankstel hoort gekregen. Ziet er supermooi uit nu vind ik zelf!!! Oordeel maar mee…

Mijn fauteuil is ook gearriveerd... Eindelijk compleet!!! Mijn fauteuil is ook gearriveerd... Eindelijk compleet!!!

Verder is gisteren mijn beste vriendin opgenomen in het ziekenhuis. Zal de komende dagen dus ook niet echt hier verschijnen omdat ik haar, haar vriend en de kleine ook zoveel mogelijk wil helpen met opvang en zo… Hopen dat ze snel weer opknapt!!!

Uiteindelijk is het toch nog wel een redelijk blogje geworden, als je eenmaal aan het typen bent komen de woorden vanzelf… Ik ga nog even op de bank hangen en me over een uurtje weer klaarmaken voor de nachtdienst…

Tot snel!!!