Pffff…. het was vroeg vanochtend.

Na de nachtdienst heeeeeel erg vroeg opgestaan omdat we om 10 uur op de Geusselt in Maastricht moesten zijn omdat de motoren zich daar zouden treffen om de tourtocht te maken. Patrick was fijn op tijd hier en omstreeks 09:40 uur van hieruit vertrokken. Tom en Caroline stonden bij de oprit van de snelweg al op ons te wachten en samen naar Maastricht gereden. Afspraak was dus dat we om 10:00 uur voor de McDonald’s zouden staan. Fijn om 09:55 uur op de afgesproken lokatie, bleek dat de groep 10 minuten eerder al was weggereden…. Nou ja!!!

Maar goed, we zijn niet voor niets zo vroeg opgestaan dus besloten om toch lekker te gaan rijden en een gedeelte van de Mergellandroute te rijden. We hebben superveel geluk gehad met het weer, onderweg zijn misschien maar 3 druppeltjes gevallen.
Uiteindelijk waren we toch wel blij dat we apart waren gereden, want na 100 km waren we eigenlijk wel een beetje gaar. Het is natuurlijk ook weer ongewend om zo’n lange stukken te rijden. Onderweg even een keertje gestopt en een terrasje gepikt en aan het einde lekker uitgebreid in Valkenburg op het terrasje gaan zitten en hier lekker wat gegeten. Tja, en dan komt de camera natuurlijk tevoorschijn…
Weer eventjes klikken om de foto’s te vergroten!!!

Caroline
Patrick

Tom

Het is duidelijk te zien dat iedereen gaar is van het rijden en zitten, hahaha…

Voor dat we weer vertrokken wilde ik zelf natuurlijk ook nog even op de foto. Kon ik meteen samen met Caroline ons nieuwe motorpak laten zien!!!

Caroline, Serena en Patrick Caroline en Serena

Hierna lekker naar huis gereden. Ik denk dat ik zo nog even een uurtje ga slapen, ik moet om 20 uur weer beginnen en die 3,5 uur van afgelopen nacht/ochtend waren er wel erg weinig….

Fijne zondag nog!!!