Ja hoor, het is weer voorjaar en dan ga ik jullie weer vervelen met blogjes over onder andere mijn tuin. Nadat ik vorig jaar een vrij geslaagde eerste oogst had heb ik het dit jaar iets groter aangepakt.

Ik heb al eerder laten zien dat ik weer groenten gezaaid had. De witte sperzieboontjes groeiden echter gigantisch en pasten niet meer echt fatsoenlijk in de bakjes. Vandaag deze dus maar eens omgepot naar kleine potjes. Ik had er 30 gezaaid en er zijn er maar liefst 27 uitgekomen… (:roll:)

Witte sperzieboontjes omgepot. Hopen dat ze het redden!!! #Moestuin

Inmiddels hangen ze een klein beetje op ‘half zeven’, maar met wat water en zon zullen ze beslist wel weer tot leven komen.

Ik heb er al 4 aan de buurvrouw gegeven en er zullen er nog wel een paar naar mijn ouders en vrienden verhuizen. Als ze het echt allemaal overleven kan ik de hele straat bevoorraden…

Nu staan hier op de vensterbank de paprika’s, kerstomaatjes en komkommers nog te wachten tot ze groot genoeg zijn om ook omgepot te worden. Eerst echter nog ergens potjes vandaan toveren, zou je die ook los kunnen kopen?

Nu moeten de paprika's, kerstomaatjes en komkommers nog uitgezet worden... #Moestuin

Dadelijk eens even naar de Praxis. Er stond deze week een tuinhaard in de folder, lijkt me wel leuk voor de lange zomeravonden, altijd lekker als het een beetje af begint te koelen.

Vanavond staat er een bezoekje aan de Lentebeurs op de planning.

Ik probeer ieder jaar wel even te gaan, leuk om bij alle stands een beetje te neuzen en de demonstraties te bekijken. Bovendien heeft mijn beurs zijn beste tijd inmiddels wel gehad. Deze heb ik ook een paar jaar geleden hier gekocht en ik wil graag weer dezelfde kopen.

Ik krijg mijn dagje dus wel om vandaag!!!

Dit weekend mag ik werken en dan heb ik lekker 2 daagjes vrij. Dan 2 daagjes werken en dan staat er een lang Paasweekend van 4 dagen voor de deur. Voor dat weekend staat weer wat heel leuks in de planning, maar dat vertel ik wel in een volgende blog…

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!!!