Jazeker!!! Ik heb weer ontdekt hoe ik hier via de gsm een logje kan plaatsen. Ik gooi dus lekker vanuit bed dit logje online. Blij dat ik dat weer gevonden heb!!!

En dan de motor!!! De laatste tijd heerst op het werk de “ik koop een nieuwe motor” hype. Iedereen om me heen komt weer lekker met de motor naar het werk en het begon aardig te kriebelen bij me. Mijn motor stond al meer dan een jaar in de garage en was langzaam “dood”.
Dus vandaag naar de winkel en even een nieuwe accu gekocht. Tom was zo’n schatje om na het werk naar mij te komen en de accu te vullen en aan te sluiten.En jawel hoor, hij loopt weer als een tierelier. Accu moet natuurlijk wel een beetje opladen en even met Tom mee naar huis gereden. Caroline in het pak hijsen, bij Tom achter op de motor gooien en nog even een klein rondje Zuid-Limburg rijden.
Heerlijk was het, ik weet nu waar wat ik miste. In het begin natuurlijk een beetje onwennig, maar na een tijdje ging het alweer lekker soepel in de bochtjes.
Ik krijg weer zin om te toeren!!!

De rest van de week heb ik een aantal leuke dingen in de planning.
Woensdag heb ik als afsluiting van de Italiaanse les dit jaar met de hele groep een kookles in het Italiaans.
Donderdag Megadag van het werk, het Doe Effe Normaal project voor bijna alle groepen 8 in het zuiden.
En vrijdag ga ik naar Bert Visscher!!!
Ik heb dus nog wel een paar leuke dagen in het vooruitschiet!!!

Maar voor die tijd ben ik nog wel bij jullie geweest hoor! Is het niet met een paar leuke foto’s, dan is het wel even vanaf de gsm!

Ga nu slapen. trusten!!!