Heerlijk, zo’n paar dagen vrij. Ik had gisteren lekker overuren opgenomen en heb er in totaal dus 6 vrije dagen van gemaakt…

Ik ben natuurlijk veel aan het rijden. “Ja hoor, ik breng je wel”…. Ik heb op 3 dagen tijd volgens mij al 250 km gereden, die rijd ik normaal nog niet in een week.

Het zal de vrouwelijke lezers hier uiteraard geen meter boeien, maar ja, het gaat weer over de auto…

Ik heb van klein kind af aan al een tic als het op Alfa Romeo aan komt en deze auto is inmiddels dan ook al mijn derde Alfa. Veel mensen verklaren me voor gek, maar ik ben er gewoon helemaal aan verslingerd. Ik ging vroeger al met mijn vader mee naar meetings en reed rondritten met een heleboel andere Alfa’s.
Ook ben ik nu lid geworden van een Alfa club en ik heb me ook al meteen ingeschreven voor de eerste meeting. Op 20 april komen we met ca. 50 Alfa’s bij elkaar en gaan we een rondrit maken met aansluitend een gezamenlijk etentje…

Ik ben erg actief op hun forum en zag hier enkele dingen die ik ook wel aangepast wilde hebben aan mijn auto. Ik ben gisteren begonnen met het eerste kleine aanpassinkje, ik heb er witte knipperlichtjes op gezet.

Nu zijn er nog wel een aantal aanpassingen die ik wil doen, maar dat kost uiteraard allemaal geld. Rustig aan dus, en dan wordt het echt helemaal MIJN auto.

Ik ga nog even verder kijken bij de club….