Deze week heeft mijn iPhone bijna stilgestaan als het op foto’s maken aankwam… De paar foto’s die ik heb genomen wil ik jullie echter niet onthouden.

  1. Ik vond het afgelopen week maar koud!!! ’s Avonds lag ik dus weer met een dekentje op de bank. Flux propt zich dan altijd op alle mogelijke manieren naast of op me. Het past ook maar net…
  2. De eerste oogst van de aardbeien is geplukt!!! Heerlijk om even als tussendoortje te nemen… Dadelijk maar weer eens gaan plukken, er hangen weer heel zomerkoninkjes klaar om verorberd te worden!!!
  3. Toen ik deze week thuis kwam was ik Flux kwijt. Na lang zoeken zag ik hem ineens. Hij lag gewoon IN mijn moestuintje te slapen. Het moet niet gekker worden!!!
  4. Gisteren keek ik met een berg vrienden naar Nederland-Denemarken. Wat een blamage!!! Aan de entourage lag het echter niet. Vrienden hebben achter in hun garage een klein barretje gemaakt en hadden voor de gelegenheid de tv opgehangen en alles versierd. Gezellig was het wel!!!

Op naar een nieuwe week met foto’s. Eens kijken of ik nu weer iets meer foto’s kan maken. Vind het zelf toch ook wel erg leuk om ze later weer terug te kijken…