Zoals jullie al eerder op mijn site hebben kunnen lezen ben ik sinds medio juli aan de slag met de app Roamler. Inmiddels zijn we twee maanden en al een aantal opdrachten verder.

Op de blog van Roamler worden tegenwoordig ook blogs geschreven door gastbloggers. En dit leek me nu ook eens leuk om te doen.

Sinds een paar dagen ben ik in level 2 beland en nu wordt het pas echt leuk om te doen. Om de zoveel dagen komen er nieuwe opdrachten vrij om uit te voeren en steeds vaker is met de opdrachten geld te verdienen. Inmiddels staat de teller al op € 15. Hoe makkelijk kun je je geld verdienen? Een foto nemen van een onderwerp en een aantal vragen beantwoorden. Geld verdienen was nog nooit zo leuk!!!

Door de app word je ook steeds creatiever. Ik heb al met mayonaise een creatie op een broodje gemaakt, heb mijn schoenen tentoongesteld en noem maar op… Hoe origineler je inzending, hoe leuker de reacties zijn die je van de medewerkers van Roamler krijgt. En dat is ook meteen een van de meest positieve punten van de app. Iedere inzending wordt persoonlijk bekeken en wordt voorzien van een persoonlijk commentaar. Heb je suggesties of opmerkingen (Ik kreeg deze week een opdracht in een winkel die niet bestond), even melden via de app en binnen no time heb je een reactie en wordt het aangepast. Top, ze staan dus open voor suggesties…

Roamler was ook een ontzettende boost voor mijn site. Ik had een uitnodiging te vergeven en maakte er een wedstrijd van. De blog werd maar liefst 597 bekeken en er kwamen erg leuke reacties binnen. Ik was weer een beetje bekender in ‘blogland’…

Inmiddels is het een kleine verslaving geworden. Iedere dag kijk ik of er nieuwe opdrachten bij zijn gekomen en ik zit ineens heel anders in de auto. Altijd goed kijken of ik een onderwerp zie dat op de foto moet worden gezet voor een opdracht. Ik moet momenteel op zoek naar rare verkeersborden en heb dus zelden zo goed de borden langs de weg bekeken. Ik vraag mensen of ze voorwerpen weten te staan die op de foto gezet moeten worden. Hihi, het ene moment sta je in een parkeergarage een auto te fotograferen die ‘Te Koop’ staat en het volgende moment krijg je vreemde blikken in de supermarkt omdat je snoepgoed staat te fotograferen voor de ‘Pepernoten Check’.

Inmiddels is duidelijk te merken dat er steeds meer mensen gebruik maken van Roamler. Opdrachten verdwijnen sneller omdat ze al door andere Roamlers zijn uitgevoerd. Dat maakt het ‘wedstrijdelement’ natuurlijk net weer even iets leuker.

Ik ga eens even op zoek naar een raar verkeersbord…