Het Paasweekend is echt omgevlogen. Het waren gezellige dagen en we kunnen er weer een jaartje op teren… Ik had vrijdag t/m zondag lekker vrij en heb er echt van genoten.

Zoals ik al zei was vrijdag dus mijn eerste vrije dagje. Gewoon een dagje helemaal niets, heerlijk!!! Heb de hele dag een beetje in huis rondgehobbeld en ben alleen even weggeweest om een bezoekje te brengen aan de fysiotherapeut. De pijn is momenteel al iets minder, maar ik word toch nog iedere nacht een paar keer wakker omdat ik me om wil draaien en mijn armen niet echt meewerken. Morgenvroeg mag ik gelukkig weer terug, hopen dat alles dan wéér een beetje losser wordt.

Zaterdag was ik gevraagd om in het winkelcentrum waar mijn ouders de zaak hebben foto’s te komen maken van de paashazen die hier rondliepen en de kindjes voorzagen van chocolade paaseitjes.
Tja, als ik een winkelcentrum rondloop is het wel heel erg moeilijk om niet een aantal winkels in te wandelen zonder dat er iets aan mijn vingers blijft plakken.
Ik kwam ’s middags thuis met een nieuwe blouse en een nieuwe bikini van Sapph. Ben er zelf erg blij mee!!! Nu nog duimen voor goed weer zodat ik ook lekker in de bikini in de tuin kan gaan liggen…

Nieuwe blouse en bikini gekocht...

Zaterdagavond stond ons uitje naar het optreden van Nick & Simon in de planning. Gezellig met een aantal meiden naar een sporthal hier in de buurt. We kwamen er ook nog een aantal bekenden tegen en al gauw stonden we met een gezellige groep te kijken. Helaas duurde het optreden nog geen half uur en waren de heren alweer van het podium verdwenen. Ik was mijn fototoestel vergeten en in het donker is het maken van foto’s met de iPhone echt waardeloos… Vrienden hebben wel nog foto’s gemaakt en die hoop ik snel nog te ontvangen op de mail. Kan ik die later alsnog aan jullie laten zien…
Na de optredens van nog enkele lokale artiesten en Rene Schuurmans hadden we het eigenlijk wel gezien en zijn met pijn aan de voeten van het staan weer naar de auto gelopen en naar huis gegaan.

Zondag was het dan echt Pasen en stond er een brunch bij mijn ouders op de planning. Uiteraard was mijn broer er ook met vriendin en kids. De kids zijn natuurlijk altijd een gewild object om foto’s van te maken en ze vinden het nog leuk ook om te poseren.
Enrique kreeg van mijn ouders een tractor die hij graag wilde hebben en zie hier, de eerste foto was een feit…

Enrique is blij met zijn nieuwe tractor...

Hierna gezellig met zijn allen uitgebreid gebruncht en nog even een beetje op de bank gehangen. Ondertussen zaten de kids samen aan tafel een boekje te lezen en kroop Enrique ineens bij Fabienne op schoot. Dit zijn maar zeldzame momenten en zoiets moet je natuurlijk meteen vastleggen. Dus hen nogmaals vastgelegd op de gevoelige plaat…

Fabienne & Enrique in de knuffelmood...

Een erg goed gelukte foto vonden we allemaal en we hebben hem dan ook meteen afgedrukt zodat hij bij mijn broer en bij mijn ouders kan worden opgehangen in de woonkamer. Ik moet nog even een exemplaar voor mezelf afdrukken, die kan er mooi bij aan mijn ‘fotowand’…

Niet alleen de kids kregen een cadeau voor Pasen, ook de ‘grote’ kinderen werden niet vergeten… Wij kregen allemaal een doosje met bonbons met een een wel heel lief schaapje erop. Oh ja, ook nog een klein eendenkuikentje in een tasje.

Mijn paascadeau...

’s Middags hadden we afgesproken om even naar de plaatselijke kroeg te gaan en hier nog een paar gezellige uurtjes door te brengen. Nou, dat is gelukt!!! We hebben een hele leuke middag gehad en voor ik wist was het al 20.15 uur. Lekker naar huis gegaan en na nog een beetje tv te hebben gekeken lekker op tijd in bed gekropen.

Tweede Paasdag moest ik namelijk werken en ging de wekker alweer om 07.00 uur. Heerlijk rustige dienst gehad… Tijdens de dienst ook nog een leuke koop gedaan. Een collegaatje heeft een verhuizing in de planning staan en is al bezig om veel van haar boeken die ze niet meer leest te verkopen. Dat is bij mij nooit aan dovemansoren gezegd en ik ben even tussen haar boeken gaan neuzen. Hahaha, in ruil voor een hamburger heb ik toch weer 2 leuke boeken op de kop getikt… Superdeal!!!

Gisteren nog een paar leuke boeken op de kop getikt...

Gisteren na het werk ben ik wederom weer even bij pap gaan eten. Altijd lekker als je bij het thuis komen meteen aan kunt schuiven en aan kunt vallen, kon ik aan wennen!!!

Vandaag heb ik middagdienst en heb ik dus nog even een ochtendje voor mezelf en tijd om hier in huis nog een aantal dingetjes te doen…

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dinsdag!!!