2011 nadert zijn einde met rasse schreden… Kerst is inmiddels achter de rug en daar moet natuurlijk ook iets over geschreven worden. 

Ik heb eindelijk 4 daagjes vrij. Na 8 dagen gewerkt te hebben, dus ook met de Kerst, is het nu tijd om even te genieten van het thuis zijn. De tijd zal toch moeten worden gevuld met het doen van boodschapjes, de was en het huishouden. Ondertussen moeten er ook nog een aantal verslagen voor school moeten worden geschreven. Ach, op de achtergrond staat de Top 2000 aan, dus ondertussen kan ik toch lekker genieten.

Ondanks dat ik met Kerst heb moeten werken werd ik niet vergeten door de Kerstman. Omdat ik middagdienst had ben ik gewoon gaan ontbijten bij mijn ouders waar een paar mooie cadeaus voor mij onder de boom lagen. Ik werd verwend met een mStand om mijn MacBook Pro op te plaatsen (Eindelijk het scherm netjes op ooghoogte), een schooltas/laptoptas van Björn Borg en verder voor school nog een mooie kleurdoos en een rollerball van Parker (Mijn set is nu compleet!!!) voorzien van een rode vulling. Allemaal cadeaus waar ik erg blij mee ben!!!

Ook op het werk probeerden we het gezellig te maken. Het was ontzettend druk, maar we hebben toch geprobeerd om allemaal samen te eten en dit ook een beetje in stijl te doen. Op kerstavond en 1e kerstdag had ik middagdienst en dekten we de tafel feestelijk. We werden getrakteerd op een buffet van de plaatselijke cateraar en hadden dus niets te klagen (Hoewel na 3 dagen de koude schotel je toch wel een beetje uit de oren komt :roll:)

Morgen dan het allerlaatste blogje van 2011, mijn jaaroverzicht. Ik ga nu eerst eens de regen trotseren en boodschapjes doen.
Fijne vrijdag allemaal!!!