Naar aanleiding van mijn blogje over de top 10 favo apps van dit moment kreeg ik ook de vraag van Wanda wat nu mijn favoriete foto apps zijn. Altijd leuk, nieuwe inspiratie voor een blogje.

iPhone 5 CameraHet moge hier op mijn blog duidelijk zijn dat ik een grote fan ben van Instagram. Deze app is natuurlijk bij iedereen al bekend. Er zijn natuurlijk maar een paar filters die je kunt gebruiken en af en toe is het gewoon leuk om je foto nog van iets extra’s te voorzien. Bij deze dus de apps die ik gebruik om alles nog een beetje extra op te leuken.

 

  • InstaWeather Pro – Hiermee kun je een foto voorzien van het huidige weer of zelfs van de voorspelling voor de komende dagen. Er zijn verschillende skins waardoor je de foto geheel naar eigen smaak kunt aanpassen.
  • InstaPlace – Ben je op een mooie locatie? Maak er een foto van en laat middels deze app waar jij je op dat moment bevindt. Ook hier zijn verschillende skins mogelijk.
  • InstaFood Pro – Lekker gekookt? Een foto maken in het kader van #watetenwevandaag? Met deze app maak je er een plaatje van dat zo uit een kookboek zou kunnen komen.
  • Frame Artist Pro – Vaker vind ik het makkelijk om even een paar foto’s ‘ aan elkaar te plakken’. Met deze app is dat echt een fluitje van een cent. Je kiest hoeveel foto’s, selecteert ze vanuit je fotorol en tadaa, enkele seconden later heb je een collage. Ik heb zelf een paar standaard formaten gemaakt waardoor ik alleen nog maar de foto’s hoef te kiezen.
  • Camera+ – Sowieso een prima app om foto’s mee te maken, er zit bijvoorbeeld ook een zelfontspanner in. Na het maken of importeren van een foto kun je nog allerlei filters en randjes toevoegen.
  • Clone Camera – Dit is echt de topper!!! Met deze app kun je jezelf tot 4 x toe in 1 foto plaatsen. Heb er echt al de grootste lol mee gehad. iPhone in een houdertje op een statief, de zelfontspanner instellen en van de ene naar de andere plek rennen…

Ik ben benieuwd of jullie er iets aan hebben. Ik sta uiteraard ook open voor nieuwe suggesties, mijn blog moet natuurlijk iedere week voorzien worden van een leuk overzicht!!!

Groetjes Zomer