Michael JacksonDat was het dan… Michael Jackson, The King Of Pop is niet meer…
Toen ik gisteren thuis kwam van het werk zag ik op Twitter dat Michael in het ziekenhuis was opgenomen met een hartinfarct. Op verschillende sites ging na een uur het gerucht dat Michael was overleden. Tot CNN het officieel bevestigde, Michael is niet meer… Het is nu niet zo dat ik een gigantisch groot fan van hem was, maar regelmatig schalde er wel een plaatje van hem uit de luidsprekers. Je kunt er gewoonweg niet omheen, Michael heeft een gigantische stempel op de muziekbranche van de laatste jaren gedrukt. Er is geen mens op de wereld die nog nooit van Michael Jackson had gehoord.
Wat begon als een schattig klein jongetje bij de Jackson 5 groeide uit tot een wereldster van formaat die ik toch wel graag eens live had willen aanschouwen… Maar goed, het mag allemaal niet meer zo zijn.
Mijn iTunes heeft vandaag de nodige liedjes van hem ten gehore gebracht, gewoon, misschien wel als een klein aandenken aan hem….
Tuurlijk, hij had niet voor niets de bijnaam “Wacko Jacko”, maar niemand verdient het om zo vroeg al te overlijden. R.I.P. Michael…

Dan ook nog wat leuke dingen…Gisteren op het werk geregeld dat ik vandaag een extra dagje vrij kon krijgen… Heerlijk!!! Houdt in dat ik nu 5 dagen achter elkaar vrij ben!!!

Ik ben gisteren door het volgen van het nieuws over Michael een beetje laat in mijn bed beland en heb vandaag maar liefst tot 12:30 uur geslapen. Wat een genot!!! Hierna een klein beetje actief geweest door wat wasjes te draaien en de achtertuin grotendeels onkruidvrij te maken. En daarna… Ik ben heerlijk in mijn bikini op het ligbed geploft en heb “Versplinterd” uitgelezen. Het was erg warm, maar door de spanning van het boek heb ik dat niet eens zo erg gemerkt… Het is in ieder geval goed voor mijn kleurtje!!!

Ik spring zo even onder de douche en vertrek weer naar Nicole waar we vanavond allemaal geknipt worden. Het is hoognodig moet ik zeggen, ondanks mijn korte kapsel plakt mijn haar door de warmte in mijn nek. Af met die handel!!!

Wat ik de rest van mijn vrije dagen ga doen weet ik nog niet echt. Ik heb zondag in ieder geval de 5e verjaardag van Liam en dinsdag staat een bezoekje aan Oisterwijk (voor het werk) gepland dat ik even combineer met een bezoekje aan Jess. En verder, ik zie wel wat de vrije dagen me allemaal brengen…

Ik wens jullie in ieder geval een prettig weekend!!!