Tot nu toe heb ik echt al een heerlijk weekend achter de rug!!! Jammer dat het door al de leuke dingen die voorbij zijn gekomen zo snel om is gevlogen.

Vrijdagavond begon met een etentje met het team van mijn werk. Heerlijk gegeten bij La Casa in Valkenburg en daarna met zijn allen nog gezellig iets gedronken in een cafeetje.

 

Zaterdagochtend eerst heerlijk uitgeslapen (En dat is voor mij echt zeldzaam) en me daarna uitgebreid op de bank geïnstalleerd om de intocht van de Sint te kijken. Het is met toch weer gelukt om een nieuwe BN’er achter het zwarte gezicht te herkennen. Hebben jullie ook gezien dat Valerio het verliefde Pietje speelde?

 

 

Even later kwam ik via Twitter tot de ontdekking dat ik niet naar Nederland 3, maar naar Discovery had moeten kijken. Sinterklaas had blijkbaar ook nog een ander soort intocht in gedachten. Hahahaha, zo’n sprong is toch een stuk origineler dan met een ouderwetse stoomboot binnenkomen?

De middag vloog voorbij en toen was het alweer tijd om me klaar te maken om naar Antwerpen te vertrekken voor ons jaarlijkse uitje naar de Night Of The Proms. Zoals ieder jaar zaten we weer recht voor het podium en hadden we een geweldig uitzicht. Dit jaar werden we onder andere getrakteerd op Anastacia, Naturally 7 en The Jacksons. Ik moet zeggen dat het een van de beste Proms was waar ik tot nu toe ben geweest.

Na helemaal om te hebben moeten rijden voor een wegafsluiting waren we toch nog mooi op tijd en installeerden we ons op onze plaatsen. Voor Noëlle was het haar eerste ‘grote mensen concert’ en ze vond het maar wat spannend!!!

Omdat we qua afstand redelijk ver weg zaten was het best wel moeilijk om met de iPhone een beetje goeie foto’s te kunnen maken. Het is me echter toch gelukt om een mooie foto van het optreden van Anastacia te kunnen maken. Ik had haar al eens eerder gezien op een concert, maar hemel, wat heeft die vrouw een strot!!! Ongelofelijk hoeveel geluid er uit zo’n klein lijfje kan komen.

Ondanks de afstand is het me toch gelukt om ook nog een paar leuke filmpjes te maken. Je moet goed kijken om de artiesten te kunnen zien, maar het geluid zegt eigenlijk al genoeg. Het beeld is ook een beetje schokkerig, ik had een beetje moeite om stil te blijven staan met al die leuke muziek!!!
Bij binnenkomst krijgt iedereen een klein lampje om mee te kunnen zwaaien. Waanzinnig om te zien als het helemaal donker is in de zaal…


*Klik even op het tandwieltje om de instellingen op HD te zetten* 

Vanmiddag ben ik even naar mijn opa in het ziekenhuis geweest, hij is deze week gevallen, zo zielig… Verder heb ik gewoon een lekker ‘bank-hang-avondje’ in de planning. Even heel relaxt het weekend afsluiten…