En weer twee dagen met heerlijk weer achter de rug… Helaas heb ik 1 dagje moeten werken maar gisteren had ik lekker vrij en kon ik weer van het zonnetje genieten.

Gisterochtend op tijd opgestaan omdat er een bedrijf langskwam om mijn dakgoot schoon te maken. Bedrijf stond deze week aan de deur met de vraag of ze dat voor € 7,50 mochten doen. Nou, daar ga ik zelf niet met een ladder voor stunten!!!

Ondertussen ben ik lekker met het krantje de tuin ingedoken om lekker van het zonnetje te genieten. Helaas stond er wel een straf windje en dat maakt het lezen van de krant toch een beetje lastig…

Heerlijk, de was kan weer naar buiten... #Lente

Maar het windje was ergens ook wel weer handig… Ik heb gisteren weer voor het eerst dit jaar lekker de was buiten gehangen en die droogde echt in no-time!!! Ik vind dat altijd heerlijk ruiken als je die kleding erna aantrekt. De geur van wasverzachter vermengd met ‘buitenlucht’,  lekker!!!

Gistermiddag gezellig een middagje op bezoek geweest bij vrienden. Lekker een beetje in de tuin gezeten en gezellig bijgekletst. Hierna snel naar huis om te douchen, want ’s avonds had ik weer een afspraak.

Vrienden van mij gaan binnenkort trouwen en hebben mij gevraagd om een CD samen te stellen voor hun bruiloft. Ik had braaf een afspeellijstje gemaakt in iTunes en deze gebrand. Althans… dat dacht ik!!! Ik was zo onnozel geweest om niet te testen en bleek dus uiteindelijk met een lege CD aan te komen!!! Hahaha, beetje dom (Zou Maxima zeggen). Ach ja, het mocht de pret niet drukken en we hebben in ieder geval wel een gezellige avond gehad. Vanochtend snel de CD nog eens gebrand en deze keer dus wel getest. Maar even kijken of het vandaag nog lukt om deze even af te geven…

Om nog even terug te komen op het weer. Deze week las ik bij Harriët nog een nieuwtje over de komende zomer. Als we dit blogje mogen geloven is de heetste zomer ooit op komst. Ik vind het allemaal prima!!! Ik gooi het zwembad weer in de achtertuin en ga lekker van de zon genieten, mij hoor je niet klagen!!!

Ben alleen bang dat het nog wel even duurt voor de zomer echt in alle hevigheid los barst. De vooruitzichten voor deze week voorspellen namelijk niet veel goeds…

Haha, zoals aan bovenstaande afbeelding te zien is heb ik de iPhone weer volop in gebruik genomen. Wat ben ik blij dat ik hem weer terug heb!!! Weer lekker vanaf de bank of in bed een beetje Twitteren. Reacties op de blog goedkeuren met de WordPress app en noem het maar op… Nu maar hopen dat deze voorlopig geen scheuren gaat vertonen!!!

Ik heb de laatste tijd wel weer een paar leuke en handige apps ontdekt, dus eens even kijken of ik er binnenkort weer eens een blogje aan kan wijden. Heb al diverse malen gehoord dat mensen die blogjes erg op prijs stellen en het leuk vinden om tips van anderen te lezen. Er komt er snel weer eentje aan dus!!!

Vanaf vandaag mag ik weer 4 daagjes werken, voor mij niet echt weekend dus. Ik wens jullie in ieder geval wel allemaal alvast een heel fijn weekend!!!