Tja, wat doe je als je in het weekend al ontzettend vroeg wakker bent? Dan blijf je lekker in bed liggen en begin je maar eens een blogje op je iPhone te tikken. Ik zal natuurlijk niet het hele blogje hier schrijven, maar voorlopig blijf ik lekker nog even liggen…
Voor de mensen die zich afvragen welke app ik dan gebruik… WordPress 2.1.

Ik denk dat ik er dit keer een van alles en nog wat blogje van ga maken. Dus pak iets iets te drinken en ga er eens even lekker voor zitten, denk dat je wel even zoet bent hieronder.

Ik mag als eerste in ieder geval al vrolijk melden dat ik de komende 12 weken weer wat meer tijd zal hebben. Ik heb gisteren mijn laatste schooldag van dit kwartiel (Ik heb het woord ook niet verzonnen) gehad en mag dan ook meteen heel trots melden dat ik ben geslaagd voor de rijopleiding die we de laatste week hebben gehad. Ik mag nu dus officieel met herrie over de weg scheuren… ;o)

(Ik ben ondertussen trouwens toch maar opgestaan, had namelijk best wel trek gekregen…)

Ik ben overigens ook heel hard aan het bedenken welke nieuwtjes en weetjes ik hier neer zal zetten, ben tenslotte al bijna 3 weken niet meer hier geweest…

Voor de mensen die het leuk vinden om aan een quiz mee te doen heb ik misschien nog wel een leuke tip. Ik speel al geruime tijd mee met de Tv en Muziekquiz. Iedere week zijn er vijf fragmenten aan elkaar gemixt en hierbij moet je raden van welke tv serie ze afkomstig zijn.. Helaas is de laatste tijd de animo een beetje terug gelopen en zijn we nog maar met 3 deelnemers. Martin, de `organisator`, wil zich toch iedere week de moeite blijven doen om een leuke quiz te creëren en start 9 februari weer met een nieuw seizoen. Nu dacht ik dat het wel leuk zou zijn als er zich voor die tijd nog nieuwe deelnemers opgeven, maakt ook het spelelement weer een stukje spannender. Klik op de onderstaande banner om naar zijn site te gaan en je op te geven voor de quiz!!!

En wat heb ik de afgelopen tijd allemaal gedaan? Goh, daar moet ik echt hard over nadenken. Ben uiteraard erg veel op school geweest en door het vele reizen gaat daar gewoon ontzettend veel tijd in zitten…

Twee weken geleden hebben we de verjaardag van Noëlle gevierd… Ik ben op vrijdag meegegaan met haar kinderfeestje in Kasteel Hoensbroek. Kids worden daar in een ‘jonkvrouwen-jurk’ (of bij een jongensfeestje een ridderpak) gehesen en moeten dan een speurtocht door het kasteel lopen. Ik heb zelf al diverse malen een rondleiding in het kasteel gehad, maar vind het nog steeds indrukwekkend en interessant om te zien hoe de mensen vroeger leefden.
Op zaterdag was de ‘grote-mensen-verjaardag’. Noëlle werd 6 en wij vonden eigenlijk dat ze nu wel groot genoeg was om oorbellen te laten schieten. Even gevraagd wat ze er zelf van vond en ineens leek het haar ook wel wat (We lopen echt al tijden aan haar te vragen…). Nou, als je zo’n antwoord krijgt moet je niet te lang twijfelen. Dus… Jas aan en vertrekken!!!

Noëlle heeft oorbellen!!!

En jawel hoor… Na onderweg nog diverse keren te hebben gevraagd of ze het echt zeker wist liet ze het toch echt doen. Ze was echt heel erg stoer, geen traantje gelaten… Ik ben trots!!!

En in zo’n lang blogje kan de nerdtaal natuurlijk ook niet achterwege blijven. Er is een nieuwe software update uitgekomen voor de iPhone, OS 3.1.3. Nu had ik al een hele tijd een jailbreak op mijn iPhone omdat ik onder andere TomTom op mijn iPhone wilde hebben. Nu wil het geluk dat ik vorige week bij een vriendin haar nieuwe iPhone heb geïnstalleerd en dat zij een legale versie van TomTom Western Europe heeft gekocht. En wat lief, ik mag haar account delen en en kon nu dus ook de legale versie installeren. Altijd fijn via iTunes te updaten en je weet zeker dat je een fatsoenlijk werkende versie hebt. Vrijdag dus mijn hele iPhone leeg gekieperd en er een clean install opgezet. Meteen maar eens even opruiming gehouden in de apps, had er veel te veel opstaan die ik eigenlijk niet of nauwelijks gebruikte…

En dan is het volgende week ook alweer carnaval… Zoals jullie hier misschien al eerder hebben gelezen hebben we in de straat waar ik woon een straatcommissie en wordt er ieder jaar zeer uitbundig versierd omdat de optocht ook door onze straat trekt. Enkele mensen hier in de straat hadden hun raam al versierd met erg leuke stickers. Gisteren kwam ik deze stickers bij toeval tegen en heb ze meteen maar meegenomen. ’s Middags het laddertje erbij gepakt en aan de slag gegaan. Dit is het resultaat:

Raam versierd voor carnaval...

Ik heb inmiddels ook al de vlag uithangen, volgende week nog eventjes een zooi ballonnen er aan hangen. In de loop van de week zullen nog aan ieder huis vlaggetjes worden opgehangen en zaterdag zullen alle lantaarnpalen worden voorzien van een hele grote ring met ballonnen. Ik heb van enkele buurtjes begrepen dat ze best nog wat hulp kunnen gebruiken, dus zaterdag sla ik aan het ballonnen blazen. Hier alvast een foto van vorig jaar om een indruk te krijgen van hoe de straat er bij ons dan uitziet…

De straat is helemaal versierd...

Ik weet niet of ik er eerder al eens over geschreven heb, maar ik draag al geruime tijd een hangertje met een magneetje aan mijn ketting. Ik weet niet precies hoe het werkt, maar om de een of andere reden verlicht dit allerlei pijntjes. Sinds ik het hangertje draag heb ik een stuk minder last van mijn bekken, waar ik voorheen altijd pijn kreeg als ik te lang gezeten had. Gisteren was ik bij een vriendin, waar ik ook het hangertje van heb gekregen, die een duimring had besteld waar ook een magneetje in zit. Helaas, voor haar, had ze hem te groot besteld. Laat het nu voor mij de perfecte maat zijn!!! Heb hem dus fijn van haar overgenomen en heb nu dus weer een ring om mijn rechterduim.

Ik heb jaren een duimring gedragen, maar doordat ik vorig jaar behoorlijk wat kilo’s ben afgevallen, was de ring die ik droeg me veel te groot geworden en vloog van mijn duim af als ik een beetje een abrupte beweging maakte. Nu dus weer helemaal happy en misschien nog meer ‘pijnloos’…
De sieraden zijn hier te bestellen.

Nu draag ik ook jaren een Nomination en ik was er eigenlijk een beetje op uitgekeken. Dus op de site ook meteen maar eens kijken voor een leuke nieuwe armband. Helaas kon ik niet echt iets vinden wat me kon bekoren. Toen ik uitlegde wat ik ongeveer wilde hebben bleek dat dinnetje ook nog een armband had gekocht die haar eigenlijk te groot was. Eens even bekijken en passen… En jawel hoor!!! Helemaal mijn smaak en ook nog eens goed passend!!!

... en nieuwe armband.

Lekker stoer en een fijne stevige sluiting… Toch ‘vervelend’ dat mensen dingen allemaal te groot bestellen, zo krijg ik mijn collectie wel uitgebreid!!!

Ok, ik kan jullie ook nog even laten lachen… Tijdens het typen van dit blogje verschuif ik even op mijn stoel en lazer ik bijna met stoel en alles om. Ik hoor een hele harde kraak en geluid van iets dat op de grond valt… Is er gewoon een schroef vanonder de zitting losgeraakt!!! Hihi, heb dus tijdens het schrijven ook nog even geklust om weer veilig achter mijn laptopje te kunnen zitten. De eerste adrenalinestoot van vandaag heb ik dus al binnen!!!

Ik denk dat het blogje inmiddels wel weer lang genoeg geworden is. Met tussenpozen ben ik er inmiddels al ruim 2 uur mee bezig, vind het langzaam wel mooi geweest. Als jullie nog meer dingen van me willen weten moeten jullie het maar gewoon vragen!!!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!!!