Hoe krijg je het voor elkaar… Een spier scheuren door eigenlijk niets te doen…

Het begon vrijdag al dat ik een beetje last had van mijn heup, gewoon een zeurende pijn welke ik eigenlijk niet echt kon plaatsen. Dit heeft het hele weekend een beetje aangehouden, dacht al dat het een krampje was, maar kreeg het er niet uitgelopen.

Maandagochtend werd het echter heel erg en kwam ik al bijna mijn bed niet meer uit. Nog steeds in de veronderstelling dat het een kramp was toch opgestaan en naar Eindhoven vertrokken. Ik kan je vertellen… Meer dan een uur in de auto zitten in dezelfde houding is dan geen pretje!!! Op school kreeg ik tijdens de les echter zo’n pijnscheut en ging ik bijna van mijn stokje… Blij dat de docent en een klasgenoot me nog op konden vangen!!!

Omdat ik er inmiddels vanuit ging dat het geen kramp meer was, maar misschien weer iets vanuit mijn rug toch maar even met mijn fysiotherapeut gebeld met de vraag of ik langs kon komen. Ik weet dat hij het altijd knetterdruk heeft, maar de schat maakte toch even een plekje voor me vrij in de middag.

Dus weer dat pokkestuk in de auto en naar de fysio. Toen ik hier wilde gaan liggen bleek dat ik op de plek waar ik zo’n pijn had een blauwe plek had zitten die ik niet kon verklaren. Blijkt dus dat ik een scheurtje in de spier van mijn bovenbeen heb. Die spier loopt uiteraard over de gehele lengte van het been en dat kan gewoon ontzettend pijn doen. De blauwe plek is dus hier blijkbaar ook door ontstaan.

Tja, en verder is er niet veel meer aan te doen dan zeker een week rust te houden en warm houden. Ik strompel nu dus maar een beetje rond (Het gaat gelukkig alweer een beetje beter nu) en probeer niet al te rare bewegingen te maken…

Oh ja, nog even over mijn vorige blogje…
Er zijn mensen die nu denken dat ik alles heb aangeschaft voor € 14,95. Helaas, dat is echt een droom… De Griffin SmartTalk was € 14,95, maar voor de Skullcandy Lowrider heb ik ook € 49,99 neer moeten tellen. Ik weet het, niet echt goedkoop… Maar ja, ik gebruik het gewoon enkele uren per dag (Jawel, heb hem nu ook op mijn hersens staan) en het brengt uiteindelijk zijn geld meer dan op.

Ik kreeg van Marieke nog de tip dat Sanne een stukje over Skullcandy heeft geschreven op Ze.nl. Misschien voor jullie ook wel leuk om even te lezen…