Heerlijk, deze maand was het al flink wat dagen mooi weer en dat nodigt natuurlijk uit om lekker met een boek in de tuin te zitten/liggen. Ik krikte het aantal boeken dan ook flink op met maar liefst 9 stuks…

DebetSaskia Noort – Debet

Na het lezen van De Eetclub kon het natuurlijk niet uitblijven dat ik dit boek ook moest lezen. Ik moest er weer even in komen en achterhalen wie alle hoofdrolspelers ook alweer waren. Toen ik dat echter weer op een rijtje had vloog ik door het boek heen. Wat een gekonkel daar in Bergen!!! Het einde is best wel spannend en ik las voor mijn gevoel nóg sneller om te weten hoe het afliep.
Niet het beste boek van Noort, maar zeker niet slecht…

 

 

 

Miss CommunicatieAstrid Harrewijn – Miss Communicatie

Na een lading spannende boeken was ik wel toe aan een lekker luchtig boek. Ik hoorde veel goeds over de ‘Miss’ boeken en begon vrolijk in deel 1. Goh, toch nog een onderhuidse spanning en ik ben lange tijd door de schrijfster op het verkeerde been gezet. Erg leuk boek en ik ging snel verder in deel 2!!!

 

 

 

 

Miss MatchAstrid Harrewijn – Miss Match

Jeetje, dit zijn toch wel heel erg leuke boeken. Ik houd er wel van dat er ondanks dat ze grappig zijn er toch een vleugje spanning in zit…
Deze keer het verhaal over Lein, een van de beste vriendinnen van Didi uit deel 1. Binnen zeer korte tijd doet haar bedrijf het erg goed en komen er allerlei zaken op haar pad die ze op moet zien te lossen. Hihi, dat gaat niet zonder slag of stoot. Ben benieuwd of er voor de derde vriendin in deel 3 ook een happy ending in zit.

 

 

 

Miss VerstandAstrid Harrewijn – Miss Verstand

Mijn hemel, kunnen er svp nog meer boeken in deze serie worden geschreven. Ik baal een beetje dat ik dit boek inmiddels ook uit heb… Net toen ik dacht dat Iris toch zou gaan trouwen nam het verhaal weer een andere wending. Ik heb zelfs een traantje weg moet pinken, dit boek heeft echt alle elementen die vrouwen in een leuk boek zoeken.
Gelukkig heb ik ‘De huisbaas’ nog achter de hand, even nog een klein verhaaltje over deze drie meiden… *Zucht*

 

 

 

De huisbaasAstrid Harrewijn – De huisbaas

Jammer, dit boekje is wel heel erg dun als je de fragmenten uit Miss Communicatie nee meetelt.
Apart om na de volledige reeks gelezen te hebben weer terug te zijn in het studentenhuis van de drie meiden.
Leuk en kort verhaal, maar net te kort om er ook echt een plot aan te geven…

 

 

 

 

Barista 1Elsbeth Witt – Barista! Koffie Verkeerd

In eerste instantie had ik een beetje moeite om me door dit boekje heen te worstelen. Ik vond het een beetje puberaal en was van mening dat het wel allemaal heel erg ‘mutserig’ was waar het over ging.
Echter op de helft van het boek kwam er wat meer verhaal in en ik wilde weten hoe Laura haar problemen op zou lossen. Ik las het daarna dan ook in één ruk uit.
Vooral aan het einde kwam er wat meer vaart in en wilde ik eigenlijk toch wel weten hoe het de andere meiden zou vergaan.
Niet een heel sterk verhaal, maar wel leuk voor even tussendoor.
Het verhaal van Laura is hiermee is dus helemaal uit de doeken gedaan. Snel verder dus met deel 2 om te weten hoe het met Iris gaat.

 

Barista 2Elsbeth Witt – Barista! Zoete inval

Na het einde van deel 1 te hebben gelezen was ik toch wel getriggerd om direct verder te gaan in deel 2 van deze serie. In dit boek zit ook duidelijk meer verhaal en ik las het boek, met uitzondering van 1 hoofdstuk dat ik ’s avonds nog las, in één ruk uit.
Iris werkt nu al een tijdje bij Barista! en het bevalt haar prima, maar privé gaat haar nog niet alles voor de wind. Ik leefde helemaal mee met haar perikelen en pinkte zelfs af en toe een klein traantje weg. Gelukkig is dit een chicklit en in principe komt in deze boeken alles weer op zijn pootjes terecht.
Een heerlijk boekje, ze zijn niet zo dik en je hebt ze dus ook zo uit, om even lekker mee weg te kruipen op de bank of onder een dik dekbed.
Blijft nu nog het verhaal over van Sophie, de derde barista. Helaas, ik zal nog even tot april moeten wachten…

De kraamhulpEsther Verhoef – De kraamhulp

Na het lezen van dit boek bedenk je je nog wel een paar keer voor je een kraamhulp in dienst neemt bij de geboorte van je eerste kindje.
Wat een ontzettend spannend boek en wàt een zieke geest…
Langzaam maar zeker begonnen voor mij de puzzelstukjes in elkaar te vallen, maar het einde was toch nog zeer verrassend.
Dit boek verdient dik 5 sterren!!! …

 

 

 

Het aandenkenTess Gerritsen – Het aandenken

Na een aantal andere boeken gelezen te hebben wilde ik toch weten hoe het verder zou gaan met Rizzoli & Isles.
Hoewel dit ook een goed boek was had het niet de onderhuidse spanning die ik normaal van deze schrijfster gewend ben.
Desondanks zaten er een aantal verrassende wendingen in het plot wat maakte dat ik het boek in 1 middag uitlas.

 

 

 

GroetjesSerenaLente