Nu ik bijna iedere dag gewoon een normale dagdienst draai wordt het toch eens hoog tijd dat ik een beetje normaal ga lunchen. De lunch is voor mij eigenlijk een van de belangrijkste maaltijden. Alleen… Iedere dag die eeuwige boterhammen gaan me ondertussen danig de keel uithangen.

Omdat ik deze week op zoek was naar een nieuw trommeltje ging ik eens een beetje op internet surfen. Ik heb inmiddels het trommeltje gevonden dat ik graag wil hebben, nu alleen nog ontdekken welke ‘normale’ winkel ze verkoopt. De verzendkosten van de webwinkels zijn me net iets te duur als ik eerlijk ben. Ik wil graag de Lunchbox ‘Sandwich’ van Kirk Tijl hebben… Lekker ruim, te verdelen in twee helften en een extra uitsparing voor een appel.

Bij dit zoeken kwam ik op Google de meest vreemde en lekker gevulde lunchtrommeltjes tegen. Ik heb inspiratie gekregen!!! Ik ga nu in plaats van gewoon brood ook eens gevulde wraps maken of een koude pastasalade meenemen. Daar kan de kantine op het werk nog iets van leren!!!

Maar… Bij de wraps en de salade houdt mijn inspiratie wel een beetje op. Dus aan jullie nu de vraag… Wat eten jullie tijdens de lunch? Hebben jullie nog lekkere lunchrecepten die niet teveel tijd vergen om te maken en die makkelijk mee te nemen zijn? Misschien is er nog iemand die een eBook heeft met lekkere lunchrecepten. Ik houd me in ieder geval ten zeerste aanbevolen!!!

Update 11.30: Ik heb de Lunchbox gevonden bij de Bijenkorf. Omdat het de Maffe Marathon Weken zijn kreeg ik ook nog eens 25% korting!!!