Ik ben gehandicapt… Vanochtend kwam ik tot de ontdekking dat ik geen internet en geen telefoon meer heb. Ziggo doet helemaal NIETS meer!!!

Nu komt het wel eens voor dat ik geen internet meer heb. Dan is het een kwestie van even 30 seconden het modem uitzetten en daarna werkt alles weer prima. Vanochtend had ik echter al 5 keer gereset en nog steeds werkte het niet. Toen bleek ook dat ik geen kiestoon had op mijn huistelefoon. Lastig als je dan even met de klantenservice wilt bellen. Bellen voor klanten is namelijk gratis, maar ja, als de telefoon het niet doet… Resulteerde er dus in dat ik ruim een kwartier via mijn mobiel met de klantenservice aan de lijn hing à € 0,10 per minuut. Heeft helaas tot nu toe niets opgeleverd en moet ik wachten tot morgenvroeg de monteur zal komen. Pfff, op mijn vrije dag kan ik dus om 08.00 uur al paraat staan. Zul je zien dat hij pas om 12.55 uur zal komen…


Zo kom je echter wel tot de ontdekking dat je wel heel erg gewend bent om een internetverbinding in huis te hebben. Je wilt even het telefoonnummer van Ziggo opzoeken, maar er is geen verbinding. Dan heb je het eindelijk het nummer en kun je niet bellen omdat de huistelefoon het ook niet doet. Whoehaaa, ik werd gek zonder internet!!!

Maar gelukkig ben ik geen computerleek en ben ik niet voor 1 gat te vangen. Deze week mijn iPhone maar weer eens geupdate naar iOS 4.1 en uiteraard weer een nieuwe jailbreak geïnstalleerd (Voor de liefhebbers, ik heb gebruik gemaakt van Sn0wbreeze 2.0.2) en weer de app MyWi geïnstalleerd.
Ik ben nu dus gewoon via mijn iPad en laptop online middels de mobiele verbinding van mijn iPhone. Het gaat allemaal niet zo snel als ik gewend ben, maar het werkt in ieder geval!!!

Ik ben voorlopig dus even niet bereikbaar op mij huistelefoon, maar de meeste bekenden hebben mijn mobiele nummer toch wel. Morgen hoop ik weer volledig en snel online te zijn!!!

Update 7 oktober:

Toen ik gisteravond om 23.30 uur weer thuiskwam bleek alles gelukkig weer naar behoren te werken. Ik heb vanochtend dus de monteur af kunnen bellen. Blij dat alles weer werkt!!!