Vanmiddag lekker weer het laatste dagje werken deze week… Ik heb aardig wat uurtjes gemaakt deze week en ik heb er dus 10,5 over. Dat is heel mooi, houdt in dat ik maandag lekker een dagje extra vrij kan nemen. Heerlijk een lang weekend van 3 dagen dus… En ik heb een paar hele leuke dingen in het verschiet staan!!!

Het begint morgenvroeg al met een uitje naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Nicole had kaartjes om een dagje te gaan treinen en ik mag lekker mee… Nou, we hebben 2 kids bij ons en die willen we ook echt iets laten zien. Maar ja, wat ga je dan doen? Eens een beetje rond gevraagd en een collega kwam met de optie van het Openluchtmuseum. Lijkt me zelf ook heel erg leuk om te zien hoe de mensen vroeger leefden. Toen hadden ze nog geen tv, radio of internet. Laat staan een iPhone!!!

Als we dan morgen tegen de avond terugkomen is het even snel omkleden en dan door naar het feest van een collegaatje. Ze is een paar maanden geleden 40 geworden en geeft nu een “Ibiza-style” feest. Geen idee wat ik me erbij voor moet stellen en wat ik aan moet trekken, maar ik heb er wel zin in!!!

We kunnen het echter niet te laat maken, want zondag staat de rommelmarkt op de planning. Roy heeft gisteren al mijn spullen opgehaald (Fijn zo’n stationcar, gaat tenminste veel in) dus ik hoef gelukkig niet veel te slepen. Nu maar hopen dat het droog blijft en er dus veel mensen komen. Hoe meer mensen, hoe beter de verkoop!!! Ze hebben echter 80% kans op neerslag gemeld, hopen dat dat dan pas in de avond gaat vallen. Duimen jullie een beetje mee voor goed weer?

Na het weekend zullen jullie wel van mij horen en zien hoe alles is geweest. (Nu ik eraan denk, eens even mijn camera op de lader gooien…) Maandag zal er dus wel een lekker lang logje van mijn zijde verschijnen…

Alvast een heel fijn weekend allemaal!!!