Wow, ik heb echt een megafeestweekend voor de boeg. Ik heb zoveel feestjes dat ik gewoon het hele weekend vrij heb moeten nemen (wat rot he…).

Het is gisteren al begonnen met de kerstviering van het werk. Het was echt ontzettend gezellig. Eerst een paar uur in een plaatselijk partycenter met alle collega’s en partners en daarna met een paar mensen nog even door naar ons stamkroegje. Dat was in ieder geval een heel goed begin van een topweekend!!!

Vanavond geeft Roy een feest omdat hij gisteren 35 is geworden. Gisteren en vandaag al flink meegeholpen om de tent en zo op te bouwen, hij heeft maar liefst 175 mensen. Ik verheug me er echt al weken op, gaat een topfeestje worden!!!

Morgen het feestje van Tamara, een collegaatje, die 30 wordt. Ook gezellig met een groep collega’s.

Zondag is dan nog de kleine van mijn broer jarig. Enrique wordt 1!!!
’s Avonds heb ik nog iets voor, maar daar kan ik nu nog iets over vertellen omdat alles nog een groot geheim is… Daarover volgende week dus meer…

Ik hoef dit jaar nog maar 6 diensten te werken. 4 diensten van 17 uur tot 02 uur en 1e en 2e kerstdag de middagdienst. Ik kan dus gewoon de rest van het jaar uitslapen, heerlijk!!!

Hebben jullie nog leuke dingen in de planning voor dit weekend?