Sinds gisteren ben ik weer de eigenaar van een Spotify Premium account en heb ik weer overal toegang tot miljoenen muzieknummers.

spotifyIk had al eerder een Premium Account, maar uiteindelijk vond ik de € 10,- per maand toch net iets te duur. Maar… Mijn ouders gebruiken KPN voor hun tv en internet en hier krijg je dus een gratis Premium Account bij. Zij maken hier geen gebruik van en met hun toestemming vroeg ik deze week de activeringscode aan. Gisteren ontvangen en ik kan weer naar hartelust luisteren en lijstjes maken. Een van deze lijstjes wil ik jullie niet onthouden. Ook in iTunes had ik altijd al een playlist ‘Lekkere nummers’. Als er op tv of radio een lekker nummer langskomt luister ik even met Soundhound welk nummer dit is en voeg dit later aan de lijst toe. Vanaf vandaag is deze lijst dus openbaar en kunnen jullie je ook abonneren.

Nu we op het werk ook WiFi hebben kan ik ook hier naar mijn favoriete muziekjes luisteren. Een paar albums heb ik ook offline beschikbaar gemaakt zodat het me niet teveel data kost als ik onderweg ben. Ik ben weer helemaal in mijn nopjes met de muziek.

Zijn er nog afspeellijsten waarvan jullie vinden dat ik me hier absoluut op moet abonneren?

GroetjesSerenaLente