Ik wil even iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes, krabbeltjes enz. die ik op mijn vorige blogje heb gekregen. Het doet ontzettend goed om te weten dat er zoveel mensen met je meeleven!!! Ik ben nog niet helemaal uit mijn dipje, maar het gaat in ieder geval weer een stuk beter moet ik zeggen. Dragen daar de leuke dingen die ik de laatste tijd heb gedaan ook wel behoorlijk aan bij moet ik zeggen!!! Want…

Ik heb een heerlijk weekend achter de rug!!! Het begon er donderdag al mee dat het weer heerlijk weer was!!! Aangezien ik ’s avonds de nachtdienst had, maar besloten om het lekker rustig aan te doen en een beetje in de tuin te gaan hangen. Het was rond de 23 graden en uit de wind was het echt heerlijk weer!!! Door de dag flink wat machines was gedraaid, want het droogde buiten echt als een tierelier.

Vrijdag na de nachtdienst heel erg op tijd opgestaan en ’s middags richting Nicole gereden. Ook hier heerlijk in de tuin gehangen.
’s Avonds kwam Cindy om de haren te knippen en ik heb ze weer netjes. Deze keer op aanraden van de rest geen blonde plukken meer, maar ik heb een lekker zwart koppie nu. Nu nog een beetje bijkleuren in de zon, dan ben ik ook niet meer zo’n bleekscheetje.

Zaterdag was het weer een beetje minder moet ik zeggen. Nu had ik me voorgenomen om de tuin achterom af te spuiten met de Kärcher en toen het zonnetje toch nog even tevoorschijn piepte toch maar naar buiten gaan en eens flink gespoten. Pfff, wat een rotzooi zit er binnen een jaar alweer op die klinkers. Maar… alles ziet er weer netjes en ik kan deze week weer lekker het tuinstel en zo uit de garage trekken. Het is weer te zien dat ik rode klinkertjes heb, nietwaar?

Klinkertjes zijn weer netjes...

Zaterdagavond was het weer eens tijd voor een avondje stappen. Omdat de motorclub uit he nabijgelegen dorp 15 jaar bestond hielden zij een feestavond waar ook de feestband Tonka op kwam treden. Ik had ze zelf nog nooit live gezien, maar ze zijn echt ontzettend goed en spelen lekkere bekende feestmuziek. Alweer een hele leuke avond dus!!!

Zondag moest ik alweer op tijd opstaan omdat we de Paasviering van het werk zouden houden. Uiteraard had ik “leenkind” Noëlle ook weer opgegeven en die ben ik rond half tien op gaan halen bij oma. Hierna doorgereden om mama Nicole ook nog op te halen en toen naar de Brunssummerheide. Helaas heerst er Q-koorts hier in de omgeving en mochten we dus niet bij de lammetjes gaan kijken. Ach ja, gelukkig hadden een paar andere collega’s nog een kleine speurtocht op touw gezet en hebben we een lekkere wandeling over de hei gemaakt.
En bij Pasen hoort natuurlijk ook de Paashaas!!! Bij terugkomst van onze wandeling stond de Paashaas ons samen met zijn hulpje het “grasmeisje” ons al op te wachten. Uiteraard moest iedereen eerst even met de Paashaas op de foto!!! Ik ook en ik kreeg zelfs een kusje van hem!!!

Paasviering 5 april 2009 Sandra (24)

Later ook nog even alle kindjes met de Paashaas en het grasmeisje op de foto.

Paasviering 5 april 2009 Serena (30)

Uiteraard had de Paashaas ook nog flink wat eieren verstopt en hebben de kids hier nog driftig naar gezocht.
Na het eieren zoeken hebben we nog even een hapje gegeten bij de Schaapskooi en hierna zijn Nicole, Cindy en ik samen met de kids naar Landgraaf gereden. Hier was koopzondag en jaarmarkt. Altijd gezellig om een beetje over zo’n markt te slenteren.

Ik had me voorgenomen dat ik bij pap even voor een nieuwe zonnebril wilde kijken. Ik wist dat hij de nieuwe collectie Ray-Bans binnen had gekregen en daar ben ik altijd erg gevoelig voor moet ik zeggen. De eerste bril die ik op mijn neus zette was ook meteen de beste keuze en die is het dan ook geworden. Hoe vinden jullie hem?

Mijn nieuwe Ray-Ban...

Na de markt zijn we weer allemaal richting huis gereden en in de auto kwam Noëlle (!!!) met het lumineuze idee dat ze wilde gaan uit eten. Thuis Roy eens gepolst wat hij van dat idee vond en we zijn lekker gaan wokken bij De Wok van Limburg.
Het was al veel te lang geleden dat ik was gaan uit eten en het was echt heerlijk!!! Een echte aanrader moet ik zeggen…

Nu had ik vrijdagavond al Grieks gegeten en zondag dus wok en hier was Sonja Bakker niet echt blij mee denk ik… Gisterochtend gaf de weegschaal weer 62,5 kg aan en dat houdt dus in dat ik 0,3 kg was aangekomen.
Ach ja, voor een keertje moet dat kunnen en we gaan deze week weer vrolijk verder met lijnen. Uiteindelijk komen we er wel!!!

Inmiddels heb ik gisteren alweer een middagdienst gedraaid en dadelijk mag ik ook weer gaan werken. Ik heb dit weekend eigenlijk werkweekend, maar ik heb alleen maar zaterdag de nachtdienst en heb met de Pasen lekker vrij. Volgende week kunnen jullie dus weer een blogje van mij verwachten hoe de Pasen was.

Fijne dinsdag allemaal!!!!