Eindelijk!!! Na nog maanden rond te hebben gelopen met een (naar mijn zin) veel te langzame iPhone 3G heb ik vandaag dan eindelijk de iPhone 4 in mijn armen mogen sluiten.

Ik had me er zo op verheugd dat ik vanochtend al om 11.00 uur ben opgestaan. Let wel dat ik dus nachtdienst heb gehad en pas om 07.00 uur in bed lag.

In de winkel bleek dat ik eigenlijk nog 2 dagen moest wachten voor ik officieel kon verlengen, maar de winkelier kent me gelukkig al jaren en was zo vriendelijk om me toch het toestel mee te geven.

Thuis gekomen heb ik hem dus meteen aan iTunes aangesloten en alle favoriete apps er weer opgezet. Ook maar meteen een jailbreak uitgevoerd zodat ik MyWi weer kan gebruiken om te tetheren naar mijn iPad.

Mijn oude 3G gaat naar mijn broertje. Hij is niet zo into computers als ik dat ben en voor hem is de 3G al een hele vooruitgang qua gsm als wat hij voorheen had. Weer iemand blij gemaakt dus…

Binnenkort zullen er dus een stuk betere kwaliteit foto’s verschijnen op mijn blog, het verschil is echt waanzinnig. Ik ben nu even alle nieuwe functies uit aan het testen. Ik heb Layar al ontdekt (erg grappig) en in Cydia heb ik al SpringFlash ge√Įnstalleerd, een app die een zaklampje maakt van je flitser.

Hebben jullie nog tips voor apps die ik nu op de 4 absoluut moet installeren?