Naar aanleiding van een heel oud logje van Sophia ben ik gisteren eens naar de Action gereden om te kijken of ze daar inderdaad scrapspulletjes verkochten. Nou…. had ik dat eerder geweten!!! Ik ben geslaagd voor een ijzeren liniaal, papiersnijder, A3 snijmat, kleine cardstocks, lintjes en knutselvellen. Zie hier mijn nieuwe aanwinst!!!

Scrapspulletjes

Gistermiddag afgesproken met Tom en Caroline omdat ik planken voor de bijkeuken zou krijgen van de vader van Caroline. Deze inderdaad opgehaald en hierna heb ik lekker voor ons drietjes gekookt.
Na het eten een potje kaarten, maar ik had geen bier meer in huis en eigenlijk hadden we hier toch wel zin in. Hahahaha, verhuisd naar de woning Tom en Caroline en hier lekker de rest van de avond verder gespeeld onder het genot van een glaasje bier.
Bij het eten hadden we wel een flesje Grolsch Lemon gedronken en dat had Tom op een idee gebracht. Citroen uitpersen, en hiervan een klein bodempje in het glas bier schudden. Heerlijk fris, gaan we zeker vaker doen!!!

Na het kaarten uiteraard blijven slapen en vanochtend vanuit hen even naar het winkelcentrum gereden waar mijn vader zijn zaak heeft. Ik had eergisteren via Marktplaats mijn motorpak verkocht (nee, natuurlijk niet dat nieuwe!!!) en moest dit nog even bij het postkantoor. Nog eventjes bijgekletst met mijn vader en zijn vrouw en van hieruit lekker naar huis.

Dadelijk ga ik lekker de restjes van gisteren opwarmen, spaghetti is de tweede dag altijd lekkerder (vind ik).

Nog een fijne avond!!!