De kookles gisteren was top!!!! Ik heb echt heerlijk gegeten en het gerecht dat ik samen met een andere cursist moest maken kreeg verreweg de meeste complimenten. Ik mocht een lasagne maken met een zelfgemaakte tomatensaus, gefrituurde aubergine, verse lasagnebladen, mozzarella, Parmezaanse kaas en basilicum. Het is veel werk, maar wat was dat ontzettend lekker!!! Aangezien het allemaal verse ingrediënten zijn is het absoluut geen dikmaker en zal zeker in Sonja passen. Ik heb de paar stukjes die nog over waren dus ook fijn mee naar huis genomen…
Aan het einde van de avond kwamen we erachter dat ik helemaal vergeten was om foto’s te maken, dus ik heb met mijn gsm dus nog maar snel een fotootje genomen van het dessert…

Marlies was zo trots op haar “creatie” dat ik niet natuurlijk niet achterwege kan laten om de foto even op de site te gooien 😀 .

Ik kreeg van een medecursist ook nog een handjevol met Welpies. Gisteren had ik er zelf bij de AppieHappie ook een aantal gekregen en inmiddels heb ik dus een mooi rijtje op de kast staan. Nu nog een blauwe en dan is de vlag ook compleet.

Zoals jullie zien zijn het er 6. Precies genoeg om met de staarten vanmiddag dus even 2 megawelpies te gaan halen. Leuk voor op de hoedenplank en de vensterbank!!!

Ik ga me eens langzaam in mijn uniform hijsen. Nog 1 middagdienstje en dan morgen lekker een dagje vrij!!!

Fijne donderdag!!!!