Gisteravond was het afscheid van een jaar Italiaanse les. Om het jaar af te sluiten hadden we besloten om met zijn allen te gaan koken. Aangezien Giusy ook kookles geeft was dit snel geregeld en zijn we met zijn allen naar Jan vd Bongard in Landgraaf gegaan.

Zie hier de lerares met de klaar te maken vis.

Eten was heerlijk!!! En het was erg gezellig moet ik zeggen!!!!
Als jullie de rest van de foto’s willen zien moet jullie hier even kijken.
Het mindere was alleen dat ik vanochtend om 7 uur op moest staan en ik uiteindelijk pas om 01:45 uur in mijn bedje lag.

Maar, vandaag had ik wel een hele leuke dag op het werk. Vandaag was de Megadag in het Rodastadion in Kerkrade. Dit houdt in dat alle groepen 8 die afgelopen schooljaar les hebben gehad voor het project “Doe effe normaal!” mogen komen en dat er optredens en demonstraties worden gehouden. Een van de optredens was Jody Bernal… En laat die nou net naar buiten komen voor een foto- en handtekeningsessie op het moment dat ik even sanitair wilde ontspannen… Ook maar even samen op de foto dus….

Uiteraard stonden er nog meer collega’s en kinderen om heen die ook allemaal met hem op de foto wilden. Die dus ook maar even geschoten. Dus voor iedereen… hier kunnen alle foto’s van de Megadag en Jody gedownload worden….

Toen ik vandaag thuis kwam bleek dat ik een mailtje op Hyves had van een vriendin van vroeger. Even toevoegen op MSN, tijdje kletsen en uiteindelijk maar besloten dat we vanavond live verder kletsen. Ik heb dus een gezellige avond in het vooruitzicht!!!

Morgen naar Bert Visscher, waar ik natuurlijk ook zal proberen (als dat mag) om foto’s te maken.

Jullie horen zaterdag wel weer iets van me!!!!