Ik betrapte mezelf er de laatste tijd op dat ik weer erg vaak van de makkelijke en de snelle hap was. Frietje hier, kant-en-klaarmaaltijd daar… Niet echt gezond en ook nog veel te duur. Ik heb dus weer een goed voornemen en ga proberen om weer regelmatiger te koken.
Nu hoor ik mensen al denken: “Maar dat is toch normaal, dat je iedere dag kookt?” Yep, als je een regelmatige baan en gezin hebt is dat ook heel normaal. Maar als je maar alleen bent zoals ik en ook nog eens alle mogelijke diensten draait die bestaan wil het koken er nog wel eens bij inschieten…

Nu vind ik het helemaal niet vervelend om te koken en ik kan ook best lekker koken (al zeg ik het zelf), maar het ontbreekt me nog wel eens aan inspiratie… Nu heb ik een klein verzoekje aan de Twitteraars onder ons. Ik probeer iedere dag een foto te maken en gooi die op Mobypicture voorzien van de hashtag #watetenwevandaag. Ik kijk het lijstje hiervan regelmatig na en je kunt er leuke ideeën opdoen of gerechten tegenkomen waarvan je nog nooit gehoord hebt. Dus… Twitteraars onder ons. Maak een foto van je avondeten en gooi deze met een fotootje op Twitter!!!

Mijn fotootjes van de afgelopen dagen…

Jagerburger met salsasaus, gebakken aardappeltjes en zoet/zure sperzieboontjes. #watetenwevandaag Zigeunerschnitzel, spruitjes en aardappelen... #watetenwevandaag

Vandaag heb ik middagdienst en ik heb vanochtend al uitgebreid staan kokkerellen voor mij én voor een collega. Hij is zo vriendelijk om mij gedurende mijn opleiding te begeleiden en als bedankje heb ik vandaag ook voor hem gekookt. Lekker zelfgemaakte nasi goreng en saté ajam.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!!!