Je hebt van die momenten dat je geen tijd, inspiratie of zin hebt om een blogje te schrijven. Hier had ik de laatste weken eventjes een beetje last van…
Er gebeurt niet echt iets schokkends om over te schrijven, ik hang liever op de bank, of ik ben gewoonweg niet thuis. Ach ja, af en toe kan dat wel eens gebeuren. Ik ben er in ieder geval weer eventjes.

Er zijn al meerdere mensen die me hebben gevraagd hoe het inmiddels met mijn collega is. Het laatste nieuws dat ik heb gehoord is dat er lichte verbetering is, maar er is nog steeds niet echt duidelijkheid over een eventuele prognose. We kunnen alleen maar voor hem blijven hopen dus. Hier brandt in ieder geval nog iedere dag een kaarsje voor hem.

Vandaag heb ik mijn autootje weer op mogen halen bij de schadeboer. Er zit een nieuwe bumper op en het zijscherm en de kofferklep zijn opnieuw gespoten. Nu bemerkte ik bij het wegrijden dat de boordcomputer aangaf dat de kofferbak niet goed gesloten was. Bleek dat het binnenslot ook de geest heeft gegeven. Ik mag dus weer terug als dat onderdeel terug is… Maar goed ook, want ik zag net in het zonlicht dat er enkele kleine puntjes in de lak van de kofferklep zitten. Kunnen ze dat dus ook nog mooi bijwerken…

Ik ben nu heel hard aan het denken wat ik de afgelopen week heb gedaan, maar ik kan niet echt iets bedenken dat spannend genoeg is om hier neer te pennen/typen.

Wel nog een leuk nieuwtje. Ik kreeg vorige week een telefoontje dat ik van mijn ouders een “nieuw” bankstel krijg. Een 3-zits, 2-zits en fauteuil in zwart leer met rvs poten. Ik krijg de bank over ca. 3 weken. Ben er echt superblij mee!!! Zo gauw het hier staat zal ik uiteraard een aantal foto’s maken en deze aan jullie showen.

Oh ja, afgelopen zondag ben ik een middagje bij pap geweest. Mijn broer was ook daar met zijn vriendin en kids. De jongste, Enrique, heeft net zijn haartjes geknipt en wilde wel even voor mij poseren. Ik wilde jullie de foto niet onthouden, het is echt zo’n lekker ventje!!!

Enrique heeft een nieuw kapsel...

En dan nog even over het weer. Ja, klinkt oubollig, ik weet het… ūüėČ Ik ben in ieder geval nu tot de conclusie gekomen dat de herfst en de winter niet mijn seizoenen zijn. Bah, het is koud!!! En dan is de winter nog niet eens fatsoenlijk begonnen…
Gisterochtend heb ik voor het eerst weer moeten krabben en ik heb deze week weer eens de verwarming in huis aangegooid. Nee, geef mij dan maar lekker de zomer waarbij ik de achterdeur open kan gooien en lekker met het raam open kan rijden in de zomer!!!

Verder heb ik echt niets nieuws meer te vertellen, ik ga jullie dus weer verlaten. Alvast een heel fijn weekend!!!