Gisteren heb ik een heerlijk filmdagje gehouden. Ik had maandagavond eventjes wat filmpjes aangeklikt en heb me gisteren nadat ik eerst flink had uitgeslapen lekker op de bank geïnstalleerd.

Filmmarathon...

Ik ben begonnen met Alvin and the Chipmunks: The squeakquel

Dave wil de drie succesvolle eekhoorns Alvin, Simon, en Theodore naar school sturen. Wat Dave niet weet is dat de drie eekhoorns zich naast de mensen niet thuis voelen. Ondertussen, wordt Ian vrijgelaten uit de gevangenis en is op zoek naar dieren die goed kunnen zingen en dansen. Hij vindt drie Chipettes en kan niet wachten om hen beroemd te maken en zo wraak te nemen op de drie eekhoorns.

Best wel een grappige film die grafisch ook weer erg knap in elkaar gezet is. Gewoon een film waarbij je even lekker wakker kunt worden zonder teveel na te hoeven denken…

Hierna filmpje nummer 2, Terug Naar De Kust

De alleenstaande Maria Vos (Linda de Mol) wordt door een onbekende met de dood bedreigd. Zij vlucht met haar kinderen naar haar voormalige ouderlijk huis, waar ze onderduikt bij haar oudere zus Ans (Ariane Schluter). Terwijl het winterse verblijf in de villa aan zee Maria confronteert met traumatische jeugdherinneringen en haar omgeving steeds meer aan haar geestelijke gezondheid begint te twijfelen, komt haar belager steeds dichterbij.

Best een spannende film. Ondanks dat ik het boek niet gelezen heb vond ik hem echter wel een klein beetje voorspelbaar.

En dan als laatste filmpje, Did You Hear About The Morgans?

In New York City, wordt een ongelukkig getrouwd koppel getuige van een moord. Ze zijn daarom noodgedwongen te verhuizen naar een klein dorpje in de cowboystad Wyoming. Hier moeten ze deel nemen aan een speciaal beschermingsprogramma van de overheid.

Niet een bijster sterke komedie. Ik verwacht van Hugh Grant toch iets meer… Het verhaal is op zichzelf wel leuk in elkaar gezet, maar de humor komt niet echt naar voren.

En zo krijg je dus een middagje wel om. Gisteravond lag ik lekker op de bank gewoon tv te kijken toen ineens alle zenders op zwart gingen. Bleek er een gigantische stroomstoring te zijn bij Ziggo waardoor 1,5 miljoen huishoudens zonder tv kwamen te zitten. Balen…
Tja en als er dan toch niets op tv is ga je maar op tijd naar bed. Gelukkig kregen we rond 22.30 uur weer beeld en kon ik net de nieuwsberichten zien over de vermissing van Milly Boele. Wat een verschrikkelijk nieuws voor de ouders nu blijkt dat het lichaam van hun dochter is gevonden. En ook nog bij de buurman… Je moet er als ouder niet aan denken dat je dochter van het ene op het andere moment verdwijnt en een week later blijkt te zijn vermoord. Ik leef echt mee met de nabestaanden…

Helaas heb ik vannacht echt ontzettend slecht geslapen. De pijn in mijn schouders begint weer terug te keren wat erin resulteerde dat ik in totaal misschien maar 4 uur heb geslapen. Daarom vanochtend naar het werk gebeld met de vraag of ik vandaag een dagje vrij mocht zijn. Hierna gelukkig nog in slaap gevallen en heb ik een beetje bij kunnen slapen.

De pijn in mijn schouders is nu nog steeds niet weg. Hopen dat het niet doorzet!!!

Morgen heb ik sowieso nog een dagje vrij. Hopen dat het weer zo mooi blijft als vandaag, kan ik ook buitenshuis wat klusjes doen.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne woensdag!!!