Met deze nieuwe gadget voel ik me wel een beetje de vrouwelijke Michael Knight… Alleen de auto en de stem ontbreken er nog aan.

Gisteren kocht ik dus mijn allernieuwste gadget, een Casio G-Shock GB6900AA. Op het eerst oog gewoon een normaal klokje voor om je pols, maar dit horloge maakt ook nog eens verbinding met je iPhone waardoor bijna alle meldingen ook via bluetooth naar je horloge door worden gezet.

Casio G-ShockDoor via de bijbehorende app in te stellen welke meldingen je allemaal wilt krijgen kan het horloge een piep- en trilsignaal geven bij inkomende telefoontjes, e-mailberichten, Facebookalerts en Twittermentions. Een klein gemis vind ik op dit moment nog dat er geen melding wordt gegeven bij een ontvangen sms, maar mogelijk gaat dat in de toekomst ook nog wel komen.

Laat je je iPhone ergens liggen en raak je buiten bereik, ook dan begint het horloge te trillen om je hieraan te herinneren.

Heb je je iPhone ergens neergelegd en je kunt hem niet direct vinden? Even op een knopje op het horloge drukken en je iPhone speelt een geluid af waardoor je hem makkelijk weer vindt…

 

Bovendien wordt de tijd automatisch gesynchroniseerd met je iPhone, waardoor je horloge altijd de goede tijd weergeeft van de lokatie waar jij je op dat moment bevindt.

Om je een klein idee te geven hoe alles uitziet en in zijn werk gaat, hieronder een kort filmpje waarin de functies getoond worden.

Ik ben weer helemaal in mijn sas met mijn nieuwe speeltje. Is er misschien nog iemand die me een pratende auto kan bezorgen?

GroetjesSerenaLente