Zo, de helft van het jaar is voorbij en ik zit ook precies op de helft van mijn challenge… Met 7 boeken bracht ik het totaal nu op 25. Niet verkeerd…
Tess Gerritsen was favoriet deze maand, vind het echt een geweldige schrijfster. Er passeerden sowieso leuke boeken de revue. Volgende maand weer vrolijk verder op mijn nieuwe eReader!!!

Meisje vermistTess Gerritsen – Meisje vermist

Wat een heerlijk boek!!! Ik heb het gewoon in 1 ruk uitgelezen. Eindelijk weer een verhaal waarvan ik tot de laatste paar bladzijden gewoonweg niet door had hoe de vork in de steel zat. Gedurende het hele boek een onderhuidse spanning waardoor je niet kunt stoppen met lezen.
Pas bij het nawoord kwam ik er achter dat het boek al in 1994 is geschreven. Ik vroeg me al af waarom er zo weinig mobieltjes in voorkwamen, hihi…
Maar absoluut een aanrader en zelfs een beetje een romantisch verhaal.

Koud hartTess Gerritsen – Koud hart

Wat een heerlijk boek!!! Ik houd er gewoon van als het me tot op de laatste bladzijde niet helemaal duidelijk is hoe de vork in de steel zit…
Heel apart om een verhaal te lezen dat zich bijna 2 eeuwen geleden afspeelde. Normaal lees ik zulke boeken helemaal niet, maar ik vond het echt reuze interessant.
Ik had Rose, de hoofdrolspeelster, best wel willen leren kennen. Ik weet zeker dat ik haar aardig had gevonden…

Koud bloedTess Gerritsen – Koud bloed

Ik blijf het ongelofelijk vinden dat mensen zo’n geweldig plot kunnen verzinnen. Hihi, ergens moet Tess zelf ook een kronkeltje hebben.
Maar wat een waanzinnig goed boek. Alweer kon ik tot op het laatste niet verzinnen wie nu de uiteindelijke dader was en ik ben dan ook diverse malen op het verkeerde been gezet.
Absolute aanrader!!!

Alarmfase roodTess Gerritsen – Alarmfase Rood

Moeilijk om een goede recensie over dit boek te schrijven. Het verhaal speelt zich grotendeels in de ruimte af en er wordt gigantisch veel met technische termen gegooid. Nog een beetje buitenaards leven erbij en je hebt wel een spannend verhaal.
Niet het soort boek dat ik van Tess Gerritsen gewend ben, maar wel spannend genoeg om uit te willen lezen.

 

Je bent geweldigJill Mansel – Je bent geweldig

Wat een heerlijk boek!!! Ik had weer een hele stapel thrillers achter elkaar gelezen en vond dat ik wel weer even toe was aan iets luchtigers…
Oké, zo luchtig bleek het dus uiteindelijk helemaal niet te zijn.
Op de eerste bladzijde wordt al verteld dat Hallie taaislijmziekte heeft en net te horen heeft gekregen dat er donorlongen voor haar zij gearriveerd.
Hier is natuurlijk een heel verhaal aan vooraf gegaan en ik moet eerlijk bekennen dat sommige stukjes best wel tranentrekkers zijn. Daarentegen is het natuurlijk wel een echt vrouwenboek en zitten er ook heel leuke stukken in. Absoluut een aanrader!!!

Een schim in de nachtDe Waal & Baantjer – Een schim in de nacht

Deze boeken blijven leuk om even tussendoor te lezen. Gewoon lekker een uurtje op de bank kruipen en samen met Van Opperdoes en Jacob proberen uit te vogelen wie deze moord heeft gepleegd.
In dit verhaal wordt wel duidelijk hoeveel je tegenwoordig kunt met de gadgets die op de markt zijn. Wat dat betreft gaat Simon de Waal heerlijk met zijn tijd mee. Zelfs de rellen in Amerika komen aan bod.
Maar ik blijf met een vraag zitten. Wie heeft nu die broer in elkaar geslagen? Heel raar, er wordt een onderwerp aangesneden, maar er werd nergens meer uitleg gegeven over het waarom. Ik heb het aan de schrijver gevraagd via Twitter en hij zou het even voor me nakijken. Ik ben benieuwd!!!

De dood in de ogenTess Gerritsen – De dood in de ogen

Wat zijn de eerste boeken van Tess anders dan diegene die ik voorheen van haar heb gelezen.
Dit boek was heel anders omdat er altijd wel een medisch tintje aan haar verhalen zit, maar dit keer totaal niet.
Geen slecht boek hoor, maar tot nu kan er bijna niets tippen aan de serie van Rizzoli & Isles.
Wat ik dan wel weer leuk vond was dat er een beetje een romantisch verhaal meespeelde, maar het was bij lange na niet zo spannend als de boeken die ze tegenwoordig schrijft…

Groetjes