Een maand waarin ik iets minder las dan normaal. Althans, minder boeken… Ik heb ook een paar dagen heerlijk magazines zitten lezen, af en toe heb ik van die momenten. Maar toch, ik mocht weer 4 boeken aan het lijstje toevoegen en de teller voor dit jaar staat op 35 gelezen boeken.

Wachten op woensdagNicci French – Wachten op woensdag

Na maandag en dinsdag te hebben gelezen MOEST ik woensdag natuurlijk ook lezen.
Ik heb vrij lang over het boek gedaan omdat het verhaal me niet altijd kon boeien. Er zat vrij veel onderhuidse spanning in, echter deze is nooit echt tot een climax gekomen. Dat is ook de reden dat ik dit boek maar 3 sterren geef, ik vond het gewoonweg niet spannend genoeg.

 

 

 

Pizzageur & ManeschijnLisette Jonkman – Pizzageur & Maneschijn

Altijd leuk om even een klein boekje tussendoor te kunnen lezen. Helaas was het dit keer niet echt een succes…
Ik ben duidelijk te oud voor dit soort boeken. De hoofdpersoon in dit verhaal is een bakvisje van 18 jaar oud die totaal nog geen kaas heeft gegeten van het volwassen leven. Iets te kinderlijk naar mijn mening…

 

 

 

Zoek het maar uitChantal van Gastel – Zoek het maar uit

In 1 woord, wow… Ik lees normaal niet zo vaak chicklits omdat ik meer van de literaire thrillers en romans ben. Maar dit boek, nooit geweten dat een chicklit soms ook zo triest kon zijn.
Onverwachts kwam er een heel verhaal over WO II in naar voren, een erg favoriet leesonderwerp.
Ik heb sommige stukken niet met droge ogen kunnen lezen en heb tot midden in de nacht liggen lezen omdat ik perse wilde weten hoe het verhaal af zou lopen.
Absolute aanrader voor vrouwen!!!

 

 

Route du soleilSuzanne Vermeer – Route du soleil

Eindelijk weer eens een echt goed boek van deze schrijver!!! Vanaf de eerste bladzijde word je al meegezogen in het verhaal en ik kon het boek dan ook maar met moeite wegleggen. Na het lezen van dit boek bedenk je je nog wel eens voor je op vakantie een gesprek aanknoopt met een vreemde of op een camping in een tentje gaat liggen. Ook een zeer verrassende ontknoping…

 

 

 

Groetjes Zomer