Zo, inmiddels ben ik alweer drie daagjes aan het werk.

Maandagavond ben ik na het werk meteen naar mijn vader gegaan die die dag zijn verjaardag vierde. 56 is hij al geworden. Hij hield niet echt iets, gewoon de mensen die kwamen waren welkom.

Deze week is het week van de cursussen en de toetsen. Gisteren heb ik de hele dag cursus Basic Life Support (BHV) gehad en die afgesloten met een toets. Gelukkig ruim geslaagd met maar 1 foutje van de 30 vragen.

Vandaag had ik les en toets Aanhouding- en Zelfverdedigingstechnieken. We moeten ieder jaar aan bepaalde eisen voldoen waaronder kennis van de wetten, bovengenoemde toets en de toets schietvaardigheid.
Vandaag gelukkig met ons hele team geslaagd. Van de cursus van gisteren mocht ik 4 uurtjes studieverlof terugnemen en dat heb ik vanmiddag lekker gedaan.

Goh, ik vind het helemaal niet erg dat het is gaan regenen, vooral niet voor de tuin en de rest van de natuur, maar na 3 dagen vind ik het wel weer welletjes….
Helaas zijn de vooruitzichten nog niet echt denderend… Ik hoop dat het komend weekend weer een beetje opknapt, want dan beginnen hier in de buurt de communies. Ik heb er volgende week maar liefst 3, gelukkig wel een beetje verdeeld over de week.

Het fotoalbumpje hier schiet nog niet echt op. Ik ben  begonnen met “Coppermine”, maar ik moet nog uitvogelen hoe ik dat hier “in” mijn pagina krijg. Tips zijn dus weer van harte welkom!!!
Zolang ik nog niet precies weet hoe alles werkt en hoe ik de lay-out en zo kan aanpassen laat ik nog even mijn Flickr-Album staan. Kunnen jullie in ieder geval fotootjes kijken!!!!

Zo, nog 3 daagjes werken en dan heb ik lekker 2 daagjes vrij!!!! Zondag de communie van het zoontje van Patrick. Ik heb er zin in, dat zijn altijd gezellige feestjes!!!!

Ik denk dat het logje nu wel weer lang genoeg is geworden…. Ik heb deze week geen foto’s meer gemaakt, en anders wordt het wel heel saai hier als je alleen maar moet lezen.

Dus….. Los Ballos!!!!