De laatste dag van 2011, tijd dus om het laatste blogje van 2011 te schrijven.

2011 was voor mij een jaar met een paar kleine hoogtepunten.

In april van dit jaar mocht ik dankzij Wendy een dagje meekijken bij de radio. Ik zat bij de uitzending van de Roodshow bij Radio 2 en woonde de uitzending bij van Ekstra Weekend.

En verder maakte ik dit jaar de keuze om te stoppen met de opleiding die ik voor mijn werk volgde en koos ik ervoor om een andere weg in te slaan. Misschien zou het wel goed voor me zijn om te gaan kijken voor een nieuwe carrière. Het onderwijs trok me altijd al en ik deed het toelatingsexamen voor een HBO-opleiding. Op 1 september kreeg ik het goede nieuws dat ik op de PABO was aangenomen.

Toch wel twee dingen die je niet snel zult vergeten.
Wat ik de rest van het afgelopen jaar allemaal heb gedaan is natuurlijk allemaal terug te lezen op mijn blog. Ik genoot van mijn tuin, ging naar concerten en films. Ik schreef over feestjes, de perikelen rondom de verbouwing. Ik schreef over apps voor mijn Apple-producten, boeken, muziek, films (Check mijn Top 10 van 2011) en ga zo maar door.

Al met al was het geen verkeerd jaar. Ik heb het wat drukker dan normaal gehad, maar ik ben gezond, prijs me gelukkig met lieve vrienden en doe de dingen die ik graag wil doen en leuk vind.

Rest me niets anders dan jullie (op zijn Limburgs) ‘unne gooie roetsj’ naar 2012 te wensen!!!