Alweer ruim anderhalf jaar geleden dat ik een blogje heb geschreven met tips speciaal bedoeld voor de iPhone. Af en toe komt er wel eens een app langs in een gewoon blogje, maar een overzicht had ik al lang niet meer geplaatst. Hoog tijd voor een update dus!!!

  • Mobiel Bankieren: Vandaag is dan eindelijk de app gelanceerd die het mogelijk maakt om via je iPhone of iPad geld over te boeken met je rekening van ABN AMRO. Het is mogelijk om foto’s toe te voegen aan je adresboek zodat je snel degene kunt vinden aan wie je het geld wilt overmaken. Ideaal!!! Deze app is ook geschikt voor de iPad. (Gratis)

IMG_0229

  • Foursquare: Een van de meest gebruikte apps op mijn iPhone. De meesten onder jullie zullen het wel kennen. Met deze app check je in op de plaatsen waar je komt. Er zit een spelelement in door bijvoorbeeld Mayor te worden van een plaats, het meeste aantal punt in een week verzamelen, badges te verdienen door speciale check-ins enz. (Gratis)

IMG_0231 IMG_0232 IMG_0233

  • Reeder: Ik heb deze app zowel voor de Mac als voor de iPad al besproken. Ik ben een fervent lezer van RSS-Feeds en maak hiervoor gebruik van Google Reader. De app Reeder zet alles netjes en overzichtelijk bij elkaar. (€ 2,39)

IMG_0234 IMG_0235 IMG_0236

  • OV-Chipstatus: Als je veel met het openbaar vervoer reist en gebruik maakt van een OV-Chipkaart is deze app onmisbaar. De app toont het huidige saldo van je kaart en laat de laatste transacties zien. (€ 0,79)

IMG_0237 IMG_0238

  • Diptic: Eindelijk collages maken op je iPhone. Selecteer de gewenste lay-out en kies de foto’s die je in je college wilt hebben. Even wachten en hoppa, een mooie collage. Easy does it!!! Deze app is ook geschikt voor de iPad. (€ 1,59)

IMG_0240 IMG_0241 IMG_0242

Zie hier het uiteindelijke resultaat…

IMG_0243
Dit zijn voorlopig even weer een paar van mijn favoriete apps. Hebben jullie nog tips voor apps of hebben jullie nog vragen, laat het dan even achter in de reacties.